Connect-R și Shift, criticați de fosții colegi din Asia Express: "Nu și-au dat interesul"

.

Connect-R și Shift au părăsit Asia Express în regretele colegilor de competiție, dar iată că la ceva timp de la finalizarea concursului cei doi sunt criticați de aceștia. Băieții sunt arătați cu degetul pe motiv că nu și-au dat prea mult interesul pe Drumul Împăraților și de aceea au plecat acasă printre primii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a vorbit deschis despre experiențele prin care a trecut alături de soția lui în Turcia și Georgia. Actorul a vorbit și despre echipa formată din Connect-R și Shift și a explicat de ce au plecat acasă printre primii.

„Shift și Connect-R nu au fost foarte competitivi, ca să câștige. Dovadă că s-au dus și nu au rezistat. Din patru săptămâni, câte au stat, au fost la trei curse pentru ultima șansă. Asta dă dovadă că nu și-au dat interesul, pentru că îi și vedeam, și-a amintit Natanticu la podcast.


Filmările la Asia Express sezonul 4 au început în mai 2021, iar show-ul a început să fie difuzat la tv în septembrie la Antena 1. Nouă perechi de vedete au acceptat invitația de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților.

Cursa a pornit din Turcia și va continua cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații-surpriză. Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, sunt cele nouă perechi din sezonul patru.


Până în acest moment, au fost eliminate echipele formate din Alexandra Ungureanu și mama ei, Connect-R și Shift, Lorelei și Zarug.

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express:„Ne-a părut rău

Citește și: Shift și Connect-R, impresionați de mama Alexandrei Ungureanu la Asia Express:’Ne-ați făcut să fim mai bărbați’


Citește și: Victor Slav despre revederea cu Anda Adam, de la Bravo, ai Stil:„Suntem niște oameni care…

De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express

Connect-R și colegul lui Shift au părăsit competiția Asia Express, de ceva timp, însă au plecat cu amintiri de neuitat. Au avut momente în care au vrut să renunțe, dar și-au adunat puterile și au plecat cu capul sus.

Cei doi au vorbit pentru VIVA! despre cele mai grele momente, dar și cele mai frumoase, precum și care au fost primele lucruri pe care le-au făcut când au venit acasă.


„Autostopul a fost ceva îngrozitor. Apar o mulțime de frustrări când vezi că toţi ceilalți pleacă şi tu nu reuşeşti să opreşti nimic, nu reușești să convingi pe nimeni. La un moment dat, te uiţi şi în oglindă şi te întrebi ce o fi în neregulă…

Am vrut să renunţăm chiar din a doua zi pentru că, așa cum am spus în emisiune, „Asia Express e o competiţie
foarte, foarte grea, o competiţie nu doar fizică, ci şi a nervilor. Starea de spirit te urcă sau te coboară, te ajută
sau nu la autostop, la găsit cazare, toate se leagă. În ceea ce ne priveşte, după această criză, ne-am adunat puterile şi ne-am mobilizat'
, ne-a declarat Connect-R.


Connect-R: „Asia Express mi-a dat ocazia să văd realitatea fără ochelarii artistului comod'

„Mi-a dat ocazia să văd realitatea fără ochelarii artistului comod, cu care toată lumea este amabilă. Mi-a dat
ocazia să îl văd pe Dumnezeu și într-un covrig întins după ce 16 ore nu am mâncat nimic şi mi-a dat valoarea
timpului. Am realizat că, dacă îţi propui să faci mai multe lucruri într-o zi, secunda are altă valoare',
a mai povestit artistul.