Surpriză! Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț: "Noi suntem împăcați"

.

Atunci când Connect-R și Misha au anunțat oficial că au divorțat în secret, dar că s-au prefăcut în public, pretinzând că sunt în continuare un cuplu, au șocat pe toată lumea. Cum este relația celor doi în prezent, la trei ani de la divorț?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Înțelegere și respect, pe asta se bazează acum relația lui Connect-R cu Misha. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Așadar, Maya nu a simțit niciodată lipsa părinților ei.


Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, Misha și Connect-R sunt o familie unită și fac ca totul să fie bine pentru fetița lor. Cei doi aleg de multe ori să plece în vacanță împreună, iar Maya se bucură enorm. După ce au anunțat despărțirea, nici Misha, dar nici Connect-R nu au fost văzuți în compania altor persoane.


Connect-R și Misha locuiesc împreună, la 3 ani de la divorț

Connect-R a declarat, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, că are o relație foarte bună și acum cu fosta soție. Chiar dacă pare bizar pentru multe persoane, în cazul lor au ales să rămână prieteni foarte buni de dragul fetiței lor. Însă, asta nu e tot! Artistul încă locuiește în aceeași casă cu Misha.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă’, a declarat Connect-R.


Citește și: Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent. A lansat un nou proiect de emisiuni

Citește și: Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot: „Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru…’


Citește și: Connect-R, despre viața de după divorțul de Misha: „Panică, teamă, anxietate. N-am mai fost nici artistul și nici omul, ci doar servitorul’

Connect-R și Misha au divorțat în secret

În urmă cu aproximativ 3 ani, Connect-R uimea pe toată lumea când declara că a divorțat de Misha, femeia cu care o fetiță. Artistul a fost extrem de discret în ceea ce privește viața lui privată, iar despărțirea avusese loc cu mult timp înainte ca el să anunțe oficial.

La momentul respectiv, cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul.


„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat' , a scris Connect-R pe Facebook.


Ce a recunoscut Connect-R, după divorțul de Misha

Connect-R a recunoscut într-o postare emoționantă, că divorțul de soția lui l-a afectat enorm. Artistul s-a luptat cu sentimente contradictorii, în special în ceea ce privește divorțul și statutul de tată, dar și cu panica și anxietatea…

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: „ești artistul sau ești omul?. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: „nu domle, eu sunt Omul!. Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!?


Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți, a scris artistul pe rețelele de socializare.