Confesiunile Zinei Dumitrescu. La 82 de ani, creatoarea de modă și-a dezvăluit secretele!

 Oana Pantazi
.

Deși, în ultimul timp, veștile despre starea Zinei Dumitrescu nu au fost deloc îmbucurătoare, iată că celebra creatoare de modă a surprins pe toată lumea, povestindu-și viața în cadrul unui interviu emoționant.

Zina Dumitrescu a acordat un interviu emoționant.

Recent, vestea că Zina Dumitrescu sau Mama Zina, cum îi spuneau zeci de generații de manechine pe care le-a școlit, se simte rău lua prin surprindere lumea fashion-ului autohton, cu atât mai mult cu cât creatoarea, cândva o persoană extrem de energică și de optimistă părea să nu mai vrea să lupte cu viața, cel puțin după spusele medicului care s-a ocupat de ea la Spitalul Elias, unde a fost dusă inițial. Se pare că toată starea proastă a Zinei – grețuri, stare de vomă, apatie, lipsa poftei de mâncare – a fost cauzată, la momentul respectiv, de depresie. Iată însă că, printr-o minune, celebra creatoare de modă a revenit la viață, recent Mama Zina acordând un interviu pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, în care și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor.

„Eram foarte naturală, atâta tot”

Printre altele, creatoarea de modă, care a fost căsătorită de trei ori, a povestit cum cucerea bărbații în tinerețe: „Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soțul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Își făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam și femeie, dar făceam și eu…”.

Zina Dumitrescu a povestit, de asemenea, cu onestitatea celor 82 de ani, și ce nu i-a plăcut la ea în tinerețe, dar și care era ritualul ei de înfrumusețare: „…Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete… Am fost în toată lumea în afară de China și Japonia…”

„…Mă dădeam în tinerețe cu creme din plante, să hidrateze. Și acum mă dau cu cremă, și dimineața, și seara. Dar înainte mă spăl pe față, însă fără săpun, că usucă pielea…”, a explicat Mama Zina.

„Am un singur copil. E normal să ținem legătura”

A fost abordat și un subiect delicat, dat fiind că au existat o mulțime de speculații ce indicau faptul că Zina Dumitrescu este neglijată de fiul ei, Cătălin, care vine foarte rar să o vadă, dar creatoarea a avut numai cuvinte frumoase de spus despre el: „Am un singur copil. E normal să ținem legătura. Face bine. E pozitiv, ca mine. Seamănă cu mine. Și fizic, și temperamental. E cu Priscilla, o fată, dar nu știu de căsătorie… Am o stare de spirit bună…”.

Creatoarea de modă a povestit, de asemenea, și despre fetele ei, modelele cărora le-a fost mentor ani de zile și care nu au uitat-o nici acum: „Eram în relații de prietenie, aveam grijă de ele, le sfătuiam să facă lucruri bune. Țin legătura cu Bianca Brad, cu multe. Cătălin Botezatu e plecat în Turcia, are prezentări. A fost mereu la mine. Când e în București, vine la mine”.

„Oamenii în vârstă trebuie să fie ei înșiși, să aibă grijă de ei”

Nu în ultimul rând, Mama Zina a povestit și despre starea ei de acum, care este vizibil îmbunătățită și a a dat câteva sfaturi, iar mai apoi a recunoscut că, la 82 de ani, chiar daăc a ținut toată viața la siluetă, își permite mici plăceri vinovate. „… Oamenii în vârstă trebuie să fie ei înșiși, să aibă grijă de ei. Mie îmi face bine să am prieteni, să am de toate, să fac ce îmi place mie. Am o prietenă aici. (…) Îmi plac cartofii prăjiți. Mănânc cât simt nevoia. În tinerețe, mâncam și ce îmi venea, eram și la dietă. Îmi plac gogoșile, eclerele, cataif, savarine', a încheiat Zina Dumitrescu.

Foto: Captură video Antena Stars

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton