Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian: "El era un bărbat singur"

 Dumba Gabriela
.

Ramona de la Puterea Dragostei a infirmat o relație de dragoste cu Livian, fostul iubit al Biancăi Comănici. Aceasta din urmă a crezut tot timpul că Ramona a vrut să-i ia iubitul, însă într-un final a înțeles că nu a fost nimic între ei. De aceea, Bianca a ținut să-și ceară scuze în fața Ramonei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona, fosta concurentă a sezonului doi Puterea Dragostei, a făcut dezvăluiri despre relația ei cu Livian. Încă de pe vremea când se aflau în competiția fenomen de la Kanal D, cei doi au avut o atracție unul față de celălalt. Însă nu a fost niciodată nimic între ei și, într-un final, a înțeles și Bianca Comănici asta.

1-21-2

'Eu am vorbit foarte mult cu Livian și vorbeam…în emisiune. De câte ori ieșeam afară, ne întâlneam. Nu am cerut să am o relație cu el, pur si simplu, vorbeam…vorbeam foarte mult, am adus și mesajele în emisiune, că majoritatea oamenilor mă criticau...

El mi-a zis: 'eu nu mai am o relație'. Ei doi nu mai aveau o relație, ei nu mai erau împreună. El era un bărbat singur până la urmă.

Dacă avea o relație, niciodată nu as fi făcut asta, am si spus. Aș fi vrut să fac mult mai mult, dar din cauza ei nu am făcut. Am respectat-o pe ea. Merita să am o relație cu Livian (dacă nu era Bianca). E un băiat minunat', a spus Ramona despre Livian, potrivit wowbiz.ro.

Acum, după mult timp de la terminarea sezonului doi Puterea Dragostei, Bianca Comănici i-a cerut scuze în direct Ramonei, pentru faptul că nu i-a crezut vorbele la timp.

'Vreau să îmi cer scuze în fața ei, că nu am avut încredere în cuvintele ei. Ea îmi spunea foarte multe lucruri și eu de fiecare dată o țineam pe a mea. Eram mai încăpățânată, dar cum am mai spus.

Oamenii din exterior întotdeauna văd niște lucruri, ea a văzut niște lucruri, dar eu am crezut că le spunea din invidie. Am ajuns la vorbele ei', a mărturisit Bianca Comănici, în platoul WoWbiz.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: 'N-am dat dovadă de inimă rece'

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi…'

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, trimis de justiție la o școală de preoți.Ce infracțiune a comis

Bianca Comănici recunoaște că a mințit pentru Livian

Bianca Comănici a recunoscut că au fost momente când a mințit pentru fostul ei iubit, asta pentru că nu-și dorea ca oamenii de acasă să-l vadă ca pe un mincinos.

' La un moment dat chiar am mințit și erau multe momente când mințeam, nu neaparat pentru mine. De multe ori mințeam ca să îl acopăr. Și a fost un moment în care noi am ieșit din emisiune, că ne-au dat afară, iar Ramona a venit și mi-a arătat mesajele cu el.

Mesaje despre care eu nu știam, iar în emisiune am rămas șocată, dar nu voiam ca oamenii să creadă că el este un mincinos. Atunci am venit și am spus că știu despre mesaje, dar nu știu ce au vorbit, că m-a întrebat Andreea Pirui. Da, am mințit ca să îl protejez. Eu nu știam nimic', a mai povestit câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei.

Ramona de la Puterea Dragostei a lămurit și povestea cu Jador

Ramona spune că l-a plăcut pe Jador și că a ținut legătura cu el, după ce a părăsit competiția fenomen de la Kanal D.

Sunt sinceră. Jador, pentru că e de al meu. Am vorbit cu el, dupa ce am iesit din emisiune. I-a scris dupa emisiune. Nu vreau sa spun mai multe, pentru că și el e genul căruia îi place să vorbească cu tine deschis, dar să fie doar între voi doi, să nu știe alte persoane. Avea numărul meu, pentru că a vorbit Ella de câteva ori cu el de pe telefonul ei. Ne-am întâlnit ca și prieteni, pentru că a fost Ella la mijloc',  a povestit Ramona pentru WoWbiz. 

Ce spune Ramona de la Puterea Dragostei despre Nikolas Sax

Încă de pe vremea când Ramona se afla în casa Puterea Dragostei, ea ținea legătura cu Nikolas Sax, însă nu au format un cuplu. 

' Haideți să vă spun adevărul. Într-adevăr m-am întâlnit cu Nikolas Sax când am ieșit din casă. Eu am avut un iubit și nu am prea ținut legătura cu el, iar după ce am ieșit din casă a început să mă caute. El a aflat că sunt cu Nikolas afară.

În fine. S-a terminat, eu am plecat, eram cu Ella. Am plecat, iar acest băiat a început să îl caute pe Nikolas. S-au întâlnit și de atunci s-a terminat tot între mine și Nikolas. Adică nici nu am apucat să ne cunoaștem bine',  a mai spus Ramona de la Puterea Dragostei, despre Nikolas Sax. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton