Concurenții “Asia Express” sezon 3. Cine sunt temerarii care se luptă pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro

.

Cel de-al treilea sezon al Asia Express', așteptat cu nerăbdare de către fani, urmează să debuteze în luna ianuarie, filmările începând luna aceasta. Iată care sunt concurenții Asia Express' sezon 3!

Concurenții Asia Express’ sezon 3. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare cea de-a treia ediție a Asia Express’, show care s-a bucurat de un imens succes la Antena 1. Și anul acesta, după modelul consacrat, concurenții vor fi rude de sânge, prieteni sau iubiți, iar producătorii emisiunii le-au pregătit telespectatorilor deja câteva surprize.


De data aceasta, show-ul îi va plimba pe temerari, pe Drumul Dragonului, prin Filipine și Taiwan, iar concurenții vor trebui să facă față unor provocări extreme, la fel ca și în sezoanele precedente. Concurenții „Asia Express’ sezon 3 vor fi obligați să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, vor trebui să-și găsească singuri cazare, mâncare și transport, ieșind complet din zona de confort, nu doar din cauza lipsei de bani și de condiții, ci și din cauza barierelor culturale și lingvistice. Iată care sunt Concurenții „Asia Express’ sezon 3!


Artiști, influenceri și chiar și un make-up artist, printre concurenții „Asia Express’ sezon 3!

Conform cancan.ro, printre vedetele care au primit provocarea Antenei 1 și s-au înscris în competiția „Asia Express’ sezon 3, în speranța că vor câștiga marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, se numără Alex Velea, Mario Fresh, Nico și fiica ei, Alexandra, make-up artistul Alexandru Abagiu, Răzvan Fodor, Maria Buză, cuplul Speak-Ștefania, dar și două dintre cele mai cunoscute influencere din România – Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.


Conform Unica, în competiție s-au încris și Florin Ristei și fratele lui. O altă echipă ar fi formată din Sorin Bontea, jurat la Chefi la cuțite, și Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor, concurent la „Asia Express' sezon 3

Una dintre surprizele „Asia Express' sezon 3 este fosta vedetă vedetă PRO TV Răzvan Fodor. Acesta a ridicat primele semne de întrebare în momentul în care a apărut, recent, într-un episod „Chefi la cuțite’, unde a gătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, trio alături de care a evoluat cu ani în urmă, în postura de prezentator, la „Master Chef’. Și cum de obicei vedetele unui post TV nu apar la televiziunile concurente, fiind liber de contract, Răzvan Fodor, de altfel, o prezență carismatică, a intrat cu siguranță în atenția producătorilor „Asia Express’.


Fostul solist al formației Kripton a devenit cunoscut publicului larg în ultimii ani datorită emisiunilor la care a fost prezentator – Master Chef, Vorbește lumea -, dar și datorită telenovelelor de pe Acasă TV sau reality show-ului Fort Boyard, unde a fost concurent.

Cine va fi coprezentator la „Asia Express’ sezon 3

„Asia Express' le va oferi surprize telespectatorilor nu doar în privința concurenților, ci și a prezentatorilor, deoarece în sezonul 3 carismatica Gina Pistol va avea un coleg în show-ul ce va duce vedetele pe Dumul Comorilor. Este vorba despre nimeni altul decât Oase, concurent în sezonul trecut, care a adunat un capital imens de simpatie, capital ce l-a propulsat în postura de coprezentator.


„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri… Cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă.  Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri’, a declarat Oase.


În sezonul 3, „Asia Express’ își va duce concurenții în Filipine și Taiwan

Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.


Foto: Facebook