Concurenții America Express au plecat spre Mexic! Imagini și declarații înainte de aventura pe Drumul Aurului

.

Concurenții America Express au plecat spre Mexic! Cu noaptea-n cap și emoții cât carul, o parte dintre concurenții America Express s-au prezentat la aeroport și au povestit care este starea lor de spirit și cu ce gânduri pleacă spre ceea ce se anunță aventura vieții lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Andreea Bălan, Andreea Antonescu şi Jean Gavril, câțiva dintre concurenții America Express, au făcut primele declaraţii înainte de a face primul pas pe Drumul Aurului și a-și testa limitele la America Express. Toți concurenții sunt emoționați, mai ales că nu știu la ce să se aștepte. Sau fie pentru că au idee la ce să se aștepte, urmărind edițiile trecute ale show-ului.

Concurenții America Express au plecat spre Mexic. Primele declarații


La ora trei dimineața era mare zarvă pe aeroportul din Otopeni, căci nouă perechi și-au făcut bagajele și au decolat către Mexic, pentru a se reuni cu Irina Fodor. Ea îi va ghida pe Drumul Aurului.

Vedetele America Express au plecat miercuri, 25 mai 2022, pe Drumul Aurului. Pentru Antena Stars, acestea au spus care sunt primele lor gânduri înainte de a pleca în aventură.

Andreea Bălan a fost nevoită să se despartă de fetițele sale, Ella și Clara, de care se va ocupa mama ei. Ajunsă în aeroport, a intrat repede pe Instagram, unde a mărturisit că este gata de plecare.


„Da, trei dimineața, suntem la aeroport. Domnul Puya, este o întâlnire a nostalgicilor, cu Andreea aici și ne pregătim, plecăm, ne îmbarcăm’, a spus Andreea Bălan.

„Cine se trezește de dimineață ajunge în aeroport, pentru Asia Express. Suntem pregătite, să ne țineți pumnii’, a dezvăluit și Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt pregătite ca, după 20 de ani de când s-a despărțit trupa Andre, să fie din nou împreună o perioadă mai mare de timp.


„Peste mări și țări, peste oceane și văi, departe de casă. Dar în aventura vieții noastre pentru că după 20 de ani, după o perioadă nedeterminată de timp vom din nou amândouă. Doar noi amândouă.

Fetițele fiind mici, nu au noțiunea timpului și le-am zis că lipsesc o lună, o lună și ceva. ‘O săptămână? Au început să-mi zică ce cadouri să le aduc’, au spus Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înainte de aventura America Express.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer:„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat…


Citește și: Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme.Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Citește și: Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista: „Băieții mei

Cătălin Bordea, înainte de America Express: „Noi suntem mari creatori de frustrări’

Comedianții Nelu Cortea și Cătătlin Bordea s-ar arătat plini de viață și au declarat că își știu puterile și pe ce se bazează. Totodată, fostul asistent al lui Capatos a spus că cel mai dor îi va fi de soția lui, Livia.


E foarte greu. N-o să-mi fie dor de nimic din țară în afară de soție. O să plângă un pic spre casă, dar o să fie bine. Oamenii sunt răi.

Omul când te vede frumos și sănătos, te votează să te elimine, să te dea afară. Noi suntem mari creatori de frustrări‘,  a spus Cătălin Bordea.

„În noaptea asta plecăm către America și ca niște băieți români sinceri și valabili am decis să mâncăm o shaorma cu de toate că nu știm când va fi ultima noastră masă ca lumea. Avem mari emoții și cred ca suntem pregătiți. Suntem foarte recunoscători și abia așteptăm să dăm totul’, a spus Jean Gavril.


Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, înainte de aventura America Express: „Provocarea este foarte grea'

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, au dezvăluit că sunt gata să iasă din zona lor de confort și ca abia așteaptă să pornească pe Drumul Aurului.

„Provocarea este foarte grea, dar foarte interesantă. Te invită să faci ceva ce n-ai făcut niciodată, să ieși din viața ta de zi cu zi’, au spus concurenții America Express.

Ce au declarat Puya și soția lui, Melinda, înainte de America Express


Puya și soția lui, Melinda, sunt o altă echipă pe care telespectatorii o vor putea urmări în cadrul show-ului de pe Antena 1. Artistul a mărturisit că nu știe la ce să se aștepte.

„O să fie ce o să fie, să vedem. Fetițele dormeau. Ai văzut filmul ăla singur acasă? Cred că o să plângă foarte rău. O să sară în pat dimineață’, a afirmat Puya.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, primul interviu la dublu înainte de America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au tachinat și au glumit unul cu celălalt înainte de îmbarcarea în avion.


Cei doi au afirmat că nu sunt în totalitate pregătiți pentru ceea ce urmează, dar că se vor adapta. De altfel, nu se tem pentru faptul că vor trăi cu un singur dolar pe zi, celebrul bucătar mărturisind că la un moment dat în viața lui nu avea nici măcar atât.

„Până la urmă, toate echipele trebuie să facă cu mâna, trebuie să caute cazare. Eu am făcut de mai multe ori pe milogul, când eram mai tânăr, mă rugam de fete când eram în Costinești să mă lase să dorm la ele’, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

Vloggerița Bianca Adam a plecat în America Express cu mama ei

Vloggerița Bianca Adam a mărturisit că ea și-a dorit să participe la America Express și i-a fost greu să o convingă pe mama ei să accepte.

„Pentru mine este cea mai mare provocare și nu am fost așa încântată pentru că știu că este greu. Am urmărit emisiunea și știu ce se întâmplă acolo. M-a șantajat emoțional într-un fel și nu am putut să spun nu’, a susținut Mihaela Adam.

Irina Fodor este deja în… America Express

Irina Fodor a avut parte de o despărțire dureroasă de fetița ei și a ajuns deja în Mexic, unde se pregătește să îi întâmpine pe concurenții de la America Express, în curând.

Prezentatoarea TV a postat primele imagini din camera de hotel, semn că după un drum atât de lung urmează, indubitabil, odihna! S-a bucurat de peisaj, de flora și fauna din jur, iar apoi a „dispărut’ de pe Instagram.