Cine sunt concurenții care se vor duela în live-urile de la „Vocea României”. Pavel Bartoș: „Vom avea parte de multă tensiune și...”

.

Cine sunt concurenții care se vor duela în live-urile de la „Vocea României'. În această seară, de la 20:30, încep LIVE-urile la Vocea României și suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10! Cei 12 concurenți care au ajuns până aici au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Vocea României’ a debutat pe 9 septembrie. Noul sezon a venit cu multe surprize pentru telespectatori, având în vedere că, pentru prima oară, Smiley și Theo Rose au împărțit scaunul de jurați. Din membrii juriului, mai fac parte și Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Emisiunea a intrat în etapa live-urilor, iar concurenții sunt tot mai aproape de marea finală și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Citește și: Adriana Simionescu a ajuns în gala live de la Vocea României.Fata lui Adi Minune nu vrea să cânte niciodată manele!


Citește și: Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României:'E vina antrenorului…'

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie Dj-ul Vali Bărbulescu pe iubita lui, Maria Andreea:’De acum și pentru totodeauna…’

Citește și: Collette și Dave Galafassi divorțează, după sărutul de pe plajă! Erau căsătoriți de 20 de ani:'Ne despărțim cu respect'

Cine sunt concurenții care se vor duela în live-urile de la „Vocea României’

Cei 12 concurenți care intră în etapa live a emisiunii sunt Anastasia Budeșteanu, Teodore Debu, Kam (echipa lui Denis Roabeș), Andra Botez, Rianna Rusu, Theo Rusu (echipa Irinei Rimes), Vlad Nicolici, Winael Baldus, Eduard Stoica (echipa lui Smiley și a lui Theo Rose) și Valeria Marcu, Iulian Nunucă, Ioana Vecerdea (echipa lui Tudor Chirilă).


„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!’ a spus Pavel Bartoș.


Cine va prezenta alături de Pavel Bartoș

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in’.

„Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in’ și… nu uitați să votați!’, a spus Iulia Pârlea.


Vineri, scena de la Vocea României va vibra LIVE, iar cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.

Sursa foto: Comunicat de presă