Concertul Red Hot Chili Peppers, in imagini

 Paula Stan
.

Vineri seara, pe Arena Nationala a avut loc concertul Red Hot Chili Peppers, publicul prezent luand parte la primul eveniment muzical organizat pe cel mai mare stadion din Romania.

Seara a fost deschisa de concertul celor de la AAAK, trupa ce insoseste Red Hot Chili Peppers in turneu, intr-o serie de tari europene. A urmat Grimus, castigatoarea concursului desfasurat de Rock Fm, pregatind atmosfera pentru fanii deja prezenti in numar foarte mare inca de la primele ore ale zilei.

 

Aproape de ora 21:00, pe scena au urcat Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith si Josh Klinghoffer in ropotele de aplauze si urale a celor 47.000 de oameni prezenti pe Arena Nationala. Seara a fost deschisa cu piesa Monarchy of Roses, fiind urmata de hit-urile Dani California si Cant Stop. Publicul a fost activ pe parcusul intregului concert, a fredonat si a dansat alaturi de trupa, explozia de energie simtindu-se si in timpul unor piese celebre precum Cant Stop, Californication, Under The Bridge sau Scar Tissue. Din setlist au mai facut parte si melodiile Look Around, The Adventures of Rain Dance Maggie, Goodby Hooray sau Etiophia, acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, Im With You. Intregul show de la Bucuresti a fost inregistrat si mixat de echipa tehnica a trupei, cei care doresc sa revada primul concert de pe Arena Natioanala putand achizitiona zilele urmatoare inregistrarea de pe site-ul http://livechilipeppers.com/.

 

[gallery ids=""]

 

Foto: PR, Alex_Barbulescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton