Colin Farrell - Din nou tata?

 Revista VIVA
.

Colin Farrel, Alicja BachledaIubita actorului Colin Farrell, actrita poloneza Alicja Bachleda, este insarcinata, potrivit unor fotografii care au surprins-o pe aeroportul din Los Angeles.

„Alicja era stralucitoare. Nu am putut sa nu remarc abdomenul ei rotunjit. Isi tinea mana pe burta, intr-un gest protector', a declarat o sursa citata de famalefirst.co.uk.

Daca stirea se va confirma, Colin Farrell in varsta de 33 de ani va deveni tata pentru a doua oara. El este tatal unui baietel in varsta de 5 ani, botezat James Padraig, nascut in urma relatiei cu modelul Kim Bordenave.

Copilul sufera de o forma de paralizie cerebrala, o boala genetica care i-a afectat capacitatea de a vorbi, de a invata si a merge, fiind diagnosticat cu sindromul Angelman.

Colin si Alicja s-au cunoscut in 2008, in timpul filmarilor la „Ondine', devenind un cuplu la inceputul lui 2009. In luna mai, actorul i-a cerut polonezei sa se mute in resedinta lui de la Hollywood pentru a petrece cat mai mult timp impreuna.

Foto: www.hepta.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton