Cobra Tate, prima reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol: "Se așteptau să avem droguri"

.

Cobra Tate a avut o primă reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol. Luni seară, Poliția a intrat în locuința deținută de Tristan Tate și Emory Andrew Tate, iar informația inițială era aceea că s-au găsit acolo două fete sechestrate, o tânără din Statele Unite ale Americii și o româncă de 20 de ani. Așa cum era de așteptat, Cobra Tate infirmă informația apărută în spațiul public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cobra Tate rupe tăcerea și explică ce s-a întâmplat ieri, acasă la el și la fratele său, și de ce au fost duși la sediul DIICOT în miezul nopții. Cobra Tate a dat detalii neștiute până acum despre incident.

Ce spune Cobra Tate despre acuzațiile de proxenetism și viol

Cobra Tate a mărturisit că, în momentul în care Poliția a ajuns în casa lor, nu se afla nicio fată în locuință. Afaceristul a mai spus că polițiștii nu au găsit decât bani la ei acasă.


Pe de altă parte, Cobra Tate este convins că dușmanii lor au dorit să le facă rău și că ei sunt cei care i-au trimis pe polițiști acasă la ei. Potrivit spuselor lui Cobra Tate, polițiștii nu au găsit nimic dubios în locuința lor.

Niște dușmani i-au trimis să ne controleze prin casă. Se așteptau să avem droguri, dar suntem cât se poate de curați. Doar bani au găsit aici. Nu era nicio fată în casă. Zero.

Singurele fete de la mine din casă sunt mașinile.

A fost o minciună pe care dușmanii noștri au pus-o foarte bine la punct. Nu au găsit nicio fată la noi acasă. Nimic. Doar foarte mulți bani‘, a declarat Cobra Tate pentru spynews.ro.


Surse din anturajul celor doi frați au mărturisit că nicio fată nu a fost sechestrată vreodată în casa lui Cobra și Tristan Tate și că, în realitate, acest scandal ar fi o prostie.

Este o prostie, nicio fată nu a fost sechestrată în casa noastră. O fată care era geloasă a mințit și a încercat să fugă, dar poliția a găsit-o‘, au spus sursele respective.


Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Informațiile inițiale ale scandalului în care sunt implicați frații Tate

Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins, în cursul zilei de luni, în vila din Pipera a fraților Tate. Cei doi frați sunt acuzați că au racolat fete pe care ulterior le-au trimis să practice prostituția.


După ce oamenii legii au ajuns la fața locului au descoperit că două tinere, dintre care o fată de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Capitală.

Oamenii legii s-au deplasat la casa fostului iubit al Biancăi Drăgușanu și au găsit-o pe Emma Gabbey, tânara din Statele Unite ale Americii, dar și o româncă de 20 de ani, studentă în cel de-al doilea an de facultate.

Una dintre fete i-ar fi trimist un mesaj cu locația iubitului ei, iar acesta a luat legătura imediat cu ambasada. La puțin timp după, poliția a ajuns la vila celor doi frați pentru a descoperi ce se întâmplă, de fapt, în interior.


În acest caz, polițiștii au obținut două 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate. Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Frații Tate au fost audiați timp de cinci ore la DIICOT, după care au fost eliberați, însă cercetările continuă în cazul lor.


Mama fetei presupus sechestrate de frații Tate, primele declarații

Mama fetei care a fost găsită sechestrată în vila celor doi frați a oferit primele declarații despre situația actuală. Femeia susține că fiica ei a fost racolată, cel mai probabil, de la o prezentare de modă.

„Copilul meu e un copil cuminte, niciodată nu mi-a făcut probleme. Mereu o întrebam dacă are prieten și-mi spunea: ‘Nu, mami. Eu doar mă duc la facultate. E un copil foarte cuminte, cred că de-aia a și racolat-o, că e prea naivă. Mi-a zis că iese la un suc cu o prietenă. Mie mi s-a părut un lucru ciudat de la început, de când am văzut poze cu fata cu care zicea că iese.


Am văzut că fata aia avea o figură mai dubioasă, nu mi-a plăcut, dar am zis să nu-i zic nimic copilului meu. M-am gândit că e colegă cu ea, iese și ea la o cafea cu o colegă, nu face nimic rău. Asta cred că e de-aia de racolează. Clar anturajul e de vină! Fata mea are 20 de ani, e anul II la facultate. De o lună de zile parcă nu-mi mai spunea tot ce face.

Ea care înainte îmi zicea tot-tot. Ea s-a dus la mai multe prezentări. Cred că ăsta (n.r. Tristan Tate) asta face, racolează fete naive de la prezentări. Așa mă gândesc. Cred că de acolo a racolat-o ‘peștoaica aia și a adus-o la ăsta. Că mereu mi-a trimis poze: uite, mami, sunt la prezentare, stăm atât, ne dau atâția bani. Copilul îmi spunea tot, nu-mi ascundea nimic. Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare. Ce-o fi zis: Hai, că asta e tocmai bună, că e cuminte, naivă, a spus femeia.