Clooney, Pitt si Damon si-au lasat amprentele la Hollywood

.

Clooney, Pitt si Damon si-au lasat amprentele la Hollywood

Clooney, Pitt si Damon si-au lasat amprentele la Hollywood


Superstarurile din blockbuster-ul Ocean’, George Clooney, Brad Pitt si Matt Damon si-au lasat amprentele in cimentul Hoolywood-ului, asa cum Marlyn Monroe si Humprey Bogart au facut cu ani in urma.

Imbracati la costum, cei trei sarmanti rau-facatori din Ocean’, si-au imprimat mainile si dupa aceea picioarele, in cimentul proaspat turnat din fata teatrului chinezesc Grauman, de pe celebrul bulevard al Hollywood-ului, la cativa pasi de faimosul teatru Kodak unde sunt decernate in fiecare an Oscarurile.


Circulatia de pe aceasta artera din istoricul cartier al Los Angeles-ului a fost oprita pentru a permite celor 3000 de admiratori sa-i vada pe cei trei cu cateva ore inainte de premiera hollywoodiana a lui „Ocean’.

In regia aceluiasi Steven Soderbergh care a realizat si primele doua parti, Oceans 13′ a fost prezentat in afara concursului la Festivalul de film de la Cannes.

George Clooney si Matt Demon sunt castigatori de Oscar. Clooney a triumfat la categoria Cel mai bun actor in rol secundar pentru productia „Syriana’ (2006), in timp ce Matt Damon a fost rasplatit cu un Oscar pentru Cel mai bun scenariu pentru „Will Hunting’ (1998).


Brad Pitt a fost vazut ultima data in drama Babel’, aflandu-se foarte des pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume, alaturi de Angelina Jolie.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.