Clive Owen in rol de detectiv

.

Clive Owen in rol de detectiv

Clive Owen, in rol de detectiv


Frank Miller va realiza o adaptare dupa povestea scrisa de Raymond Chandler, „The Trouble is My Business’, Clive Owen fiind distribuit in rolul celebrului detectiv Philip Marlowe.

Acum sase luni, Universal Pictures si Strike Entertaiment incercau sa gaseasca un proiect pentru o noua colaborare cu Clive Owen, dupa „The Children of Man’. Ocazia s-a ivit imediat, sub forma seriei de romane scrise de Raymond Chandler.

Cele doua case de productie s-au oprit asupra povestei din „The Trouble is My Business’ care are avantajul de a nu fi fost niciodata prezentata pe marile ecrane. Nu acelasi lucru se poate spune despre „The Big Sleep’ ecranizata de doua ori sau „The Long Goodbye’.


Cu „The Trouble is My Business’, Frank Miller, autorul si co-realizatorul celebrului film „Sin City’ va avea ocazia sa se ia la intrecere cu figurile legendare ale cinematografiei precum Howard Hawks si Robert Altman. De buna seama, nu va rata ocazia sa readuca pe marile ecrane universul sau sumbru care i-a adus recunoasterea.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.