Clipe grele pentru Monica Roșu. Însărcinată în șase luni, a stat izolată 14 zile: "Iubitul meu a fost bolnav de COVID-19!"

.

Monica Roșu este însărcinată în șase luni și o săptămână și chiar dacă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, a trecut și prin momente de panică în timpul sarcinii. Iubitul fostei gimnaste a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, iar Monica a stat și ea 14 zile în izolare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Roșu își dorea de doi ani un copil și iată că minunea s-a întâmplat în primăvara acestui an. Monica a intrat în direct la Vorlește lumea, unde a dat ultimele informații despre cum decurge sarcina și cum se simte ea în acest moment, după momentul de panică legat de COVID-19. Iubitul ei a fost testat pozitiv, fiind infectat cu noul coronavirus de către un prieten de familie.


‘Sunt însărcinată în șase luni și o săptămână. Crește, amândoi. Nu am pofte, mănânc chiar mai puțin decât înainte. Iar de luat kilograme? Am nouă în plus, așa mi-a arătat la ultimul cântar. Acumulez mai mult după a cincea lună, chiar dacă nu mănânc prea mult’, a spus Monica Roșu.


‘A fost pozitiv, l-am salutat de la capătul scărilor!’

Monica Roșu a dezvăluit că a fost la un pas de a se infecta și ea cu COVID-19, însă din fericire a trecut cu bine peste acea perioadă. ‘Am stat izolată 14 zile. Am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Iubitul meu a fost pozitiv, eu, negativă. Așa că l-am salutat din capul cărilor. El s-a simțit ca la hotel, eu mai puțin. Dar am vorbit cu medicul, mi-a spus că a trecut perioada critică și mi-a mai spus să nu mă sperii dacă ieu, cumva, virusul’, a dezvăluit Monica.


Monica Roșu va avea o fetiță

Monica Roșu a povestit cum a fost momentul în care a descoperit că este însărcinată.

A venit în starea de alertă! Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie, să iau test. Vlad m-a văzut cu testul. L-am facut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevarat? Se pare că da. Asta a fost!’, spune Monica Roșu în urmă cu puțin timp.


Fosta gimnastă a dezvăluit astăzi că minunea din pântecele ei este fetiță. ‘I-am cumpărat căciulița asta frumoasă, iar de nume…ce să spun? Avem o listă de unde o să alegem. Ne vom decide într-un final’, a spus Monica la Vorbește Lumea, în timp ce le arăta Adelei și lui Cove o căciuliță roz.

Monica Roșu a fost cerută de nevastă după Exatlon

În urmă cu doi ani, după participarea la Exatlon, Monica Roșu a fost cerută de nevastă de iubitul ei. S-au revăzut atunci, la Madrid, după trei luni în care au stat despărțiți.


‘Ne-am întâlnit la aeroport în Madrid. El a aterizat înaintea mea. A fost un sentiment ciudat, el m-a văzut la televizor, eu însă trei luni nu am avut contact cu el. Ne-am îmbrăţişat foarte, foarte mult timp. Apoi, abia aşteptam să plecăm din aeroport să fim doar noi doi, singuri’, a povestit Monica Roşu, conform wowbiz.ro.

Vacanţa de la Madrid a fost una specială pentru Monica Roșu, pentru că în capitala Spaniei a fost cerută de soție de iubitul ei.

‘Sunt logodită de la începutul săptămânii. Mă bucur de acest eveniment frumos. Povestea lui a a început acum 6 ani cumva, cu bune şi cu rele. Am fost cerută la Madrid. S-a întâmplat să fim doar noi doi aşa cum ne-am dorit. A fost în cel mai frumos parc din Madrid, pe o bărcuţă în mijlocul lacului. A fost un moment frumos’, a mai povestit Monica Roşu.


Monica Roșu și Vlad sunt împreună de opt ani. Fosta gimnastă spune că bebelușul care vine i-a unit și mai mult și este tot ce le trebuia pentru ca fericirea lor să fie deplină. Fosta campioană a României a postat anunțul despre sarcină pe contul ei de Facebook:

În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost ca un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mica noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvantare’.


Citește și:

Anca Țurcașiu și-a schimbat viața radical, la 4 luni după divorț. A lăsat trecutul în urmă și se relansează în showbiz

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost operată de urgență: ‘În urma investigațiilor, doctorii au descoperit…’

Simona Halep, primele declarații după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Cum arată la 10 zile de când s-a îmbolnăvit: „Mă simt minunat!'