Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz. Fetiţa care îl căuta pe Ghiţă cântă acum despre iubire şi primul sărut

.

În mintea unora, Cleopatra Stratan este tot fetiţa care trăgea după ea un geamantan roşu şi-i spunea lui Ghiţă că îl aşteaptă la portiţă. Însă, fetiţa cu cârlionţi este acum o domnişoară în toată regula. Are 17 ani şi trăieşte fiorii primei iubiri, alături de cântăreţul Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat câteva piese împreună şi se pare că orele petrecute împreună în studioul de înregistrări şi pe platoul de filmare i-a apropiat mai mult. Aşa se face că din colegi de scenă au devenit iubiţi, iar Cleopatra trăieşte acum emoţiile primei iubiri.


În ultimul timp, fiica lui Pavel Stratan  nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre dragoste.

Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite’, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.


„«Cozonac» este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor, spunea Edward Sanda, în urmă cu ceva timp, despre una dintre piesele lansate împreună cu Cleopatra Stratan iarna trecută.