Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stat despărțiți jumătate de an: ”Am considerat acest obstacol un test în relația noastră”

 Calin Maria Bianca
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stat despărțiți jumătate de an. Toată lumea știe faptul că cei doi artiști trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și se iubesc la cote maxim. Mereu au vorbit despre iubirea pe care și-o poartă unul altuia și de asemenea au împărtășit cu toți cei care-i urmăresc lucrurile minunate din viața lor și planurile de viitor. Totuși, nu mulți știu că au trecut și prin clipe mai puțin plăcute de când formează un cuplu. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că fac nunta și au planuri serioase de viitor. Nimeni nu se aștepta, însă cei doi îndrăgostiți chiar au făcut pasul cel mare. S-au mutat împreună și au o relație foarte frumoasă, așa cum se poate vedea de la distanță. Totuși, deși sunt deschiși cu fanii lor, nu au expus și problemele de cuplu cu care s-au confruntat.

cleo-si-edw8cleo-si-edw8

Cleopatra Stratan are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, însă și invers. Niciodată fanii nu i-au văzut certându-se și nici nu s-au auzit astfel de lucruri despre ei. Ei bine însă, deși nu a fost vorba despre un conflict sau o neînțelegere, cei doi îndrăgostiți au trecut prin cel mai mare test al relației lor și au stat despărțiți timp de 6 luni.

Citește și: Horoscop 19 ianuarie 2023.Scorpionii primesc o veste bună

Citește și: „Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea”.Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți:'Eu vreau o păpușă. Acum, ce o să iasă'

Citește și: Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie:”Am simțit asta pe pielea noastră”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stat despărțiți jumătate de an

Nimeni nu știa că Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stat despărțiți vreme de 6 luni. Nu, nu este vorba despre o despărțire din punct de vedere amoros, ci din cauza distanței dintre ei. Pe când pandemia abia apăruse în România, în anul 2020, cei doi îndrăgostiți au stat separat și aproximativ jumătate de an nu s-au putut vedea fizic. În tot acest timp, și-au dat seama cât de mult se iubesc, dar și faptul că fiecare zi în care nu sunt unul lângă altul este foarte grea pentru ei.

'Din fericire, Dumnezeu m-a ocrotit întotdeauna. Nu am avut parte de momente foarte grele. Chiar dacă am trecut prin ele, am știut că există o soluție pentru orice problemă. Apar pentru a mă învață ceva. Cred că cel mai greu moment din viața mea a fost chiar la începutul pademiei. Eu și Edward am stat la distanță aproape jumătate de an până să ne revedem fizic. Zic greu pentru nici unul din noi nu știam cât va dura perioada de carantină. Speram în fiecare zi să aflăm vești bune. Chiar și așa, am considerat acest obstacol ca pe o oportunitate și un test în relația noastră. Un timp necesar de a ne cunoaște de la distanță.', a declarat Cleopatra Stratan pentru Unica.ro.

Cleopatra Stratan: 'Nu ne certăm niciodată'

Cleopatra Stratan se gândesc serios la viitor și au numeroase planuri împreună. Bineînțeles, unul dintre cele mai importante pentru ei este venirea pe lume a unui copil. Totuși, până la acel moment, ambii se axează pe carieră și pe o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi artiști au grija ca pasiunea și focul dintre ei să nu se stingă niciodată. Ba mai mult, Cleopatra Stratan a mărturisit că ei nu se ceartă niciodată, nici când este vorba despre o problemă.

'Eu și Edward ne iubim emorm de mult. Nu ne certăm niciodată. Echilibrul este unul dintre ingredientele principale din relația noastră. Încercăm mereu să îl găsim în orice situație. De asemenea este comunicarea și încrederea.  Ne-am propus de la început ce ne dorim și cum ne dorim să realizăm totul împreună. Nu ne-a mai rămas decât să ne repectăm și să ne iubim din ce în ce mai mult.',a mai declarat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, poveste de dragoste ca în filme

Cleopatra Stratan și Edward Sanda pot spune că au parte de o poveste de dragoste ca în filme. Artista a spus numai lurcuri de bine despre relația lor și nimic nu pare să le stea în calea fericirii și a împlinirii tuturor dorințelor. Totuși, faptul că s-a căsătorit atât de tânără a luat prin surprindere pe toată lumea, însă cântăreața susține că a analizat foarte bine decizia.

'Am făcut acest pas (n.r căsătoria) pentru că în primul rând am simțit asta, mai ales când am știut că vreau să îmi petrec tot restul vieții cu Edward. Pot spune că apariția lui în viața mea și relația pe care o avem este datorită sorții și poate puțin noroc. (…) La 20 de ani îmi doresc ca tot ce am muncit în ultimul an să dea roade anul acesta și pe viitor mai departe. Personal, îmi doresc să îmi văd familia sănătoasă și fericită, să călătoresc cât mai mult.', a concluzionat Cleopatra Stratan pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton