Cleopatra Stratan, prima reacție după ce s-a zvonit că ar fi murit: "Atât vă spun!"

.

Cleopatra Stratan a intrat și ea în rândul artiștilor despre care s-a zvonit, de-a lungul anilor, că au murit, deși acest lucru nu era adevărat. Cleopatra a fost șocată să afle că nu mai este în viață și a clarificat situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, Edward Sanda a mărturisit că fosta sa iubită din perioada adolescenței a murit intoxicată cu gaze, la duș. De aici și până la un mare scandal pe internet nu a fost decât un singur pas.


Vizibil afectat și în prezent de acastă tragedie din viața lui, Edward Sanda a mărturisit că a avut lângă el familia și prietenii apropiați și ușor, ușor a reușit să treacă peste acest accident. Cântărețul a mai spus că nu va uita niciodată ce s-a întâmplat, iar fosta iubită va rămâne în mintea lui pentru totdeauna.


Edward a creat confuzie cu declarațiile lui și fanii au crezut că este vorba despre Cleopatra Stratan, logodnica sa.

Citește și:

Cleopatra Stratan a postat prima fotografie cu mama ei. Cum arată soția lui Pavel Stratan

Când se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Și-au ales deja nașii

Cleopatra Stratan și-a dorit să ignore subiectul, dar pentru că panica fanilor atinsese cote inimaginabile și era bombardată cu mesaje de către cei îngrijorați pentru starea ei, cântăreața a clarificat situația.


„Atât vă spun. Eu și @edwardsandaofficial suntem vii!!! Nu ne mai trimiteți și credeți tot ce se scrie în presă! Doar de la noi o să aflați mereu adevărul! Vă pup’, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.


Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție exact în ziua în care a împlinit 18 ani și a răspuns da din tot sufletul: „A spus da’, a transmis Edward Sanda, în toamnă, în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul.

De asemenea, comentariul a fost însoțit de hashtagul loveofmylife (dragostea vieții mele).

Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața’, spunea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva vreme.