Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Au stabilit deja detaliile pentru botez: „Atunci vor fi prezenți și...”

.

Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. Armin Nicoară și Claudia Puican își fac planuri pentru momentul când vor deveni părinți. Pe 27 septembrie, cei doi și-au unit destinele și au devenit soț și soție. Evenimentul a fost unul grandios și au participat aproximativ 150 de invitați. Acum, proaspeții căsătoriți se gândesc la clipa când va veni pe lume un copil și au luat o decizie cu privire la botez. Iată declarațiile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMEBRIE, GRATIS, AICI!


Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți. În urmă cu două săptămâni, saxofonistul și solista s-au căsătorit. Cei doi au avut 7 perechi de nași, iar peterecerea a avut loc într-un local de lux din Timișoara. Din păcate, din cauza programului aglomerat, aceștia au fost nevoiți să renunțe la luna de miere, însă speră să petreacă o vacanță în doi, la iarnă. Într-un interviu recent, Claudia Puican a mărturisit că se gândește deja la momentul când va deveni mamă și a făcut un anunț surprizător despre botezul copilului.


 Armin Nicoară și Claudia Puican își fac planuri pentru momentul când vor deveni părinți. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Pe lângă relația frumoasă pe care o au, aceștia fac echipă bună și pe plan muzical.

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…’


Citește și: Armin Nicoară a aruncat cu bani pe Jador la nunta cu Claudia Puican.Imagini inedite de la marele eveniment

Citește și: Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie:'Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital'

Citește și: Cum arată fiica lui Sorin Bontea, la 20 de ani.Miruna atrage toate privirile, în costumul de baie

Proaspăt căsătoriți, Claudia Puican și Armin Nicoară vor să devină părinți


Claudia Puican a mărturisit că alegerea unui număr de 7 perechi de nași a fost întâmplătoare, fără o semnificație aparte. Soția lui Armin Nicoară se gândește la momentul când va deveni mamă și a făcut o dezvăluire despre botezul copilului.

„Nu înseamnă neapărat ceva numărul 7, ci așa a fost să fie. Noi am vrut inițial și mai mulți, dar nu au putut ajunge la acest eveniment. Ceilalți ne-au spus că atunci când o fi la botez, Doamne ajută să facem un copilaș, atunci vor fi prezenți și ei. La copilaș, o să mai adăugăm nași', a mărturisit Claudia Puican, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


„Armin și-a dorit foarte mult să aibă șapte perechi de nași’

Claudia Puican a mai făcut câteva declarații despre modul în care au fost aleși nașii de cununie. Aceasta a subliniat că are o relație aparte cu fiecare pereche care le-a fost alături în cea mai importantă zi din viața lor.


„Armin și-a dorit foarte mult să aibă șapte perechi de nași, pe prietenii apropiați. Una dintre nașe este Georgiana Lobonț, cealaltă este Roxana, de care ne-am apropiat foarte mult, mereu venind la București cu filmări ne-am tot întâlnit și purtând anumite discuții am luat decizia de a ne fi ei nași. Una dintre nașe mai este Diana Dragne, tot așa ne-am întâlnit la București și am simțit-o aproape de sufletul nostru, ca fiind o prietenă în adevăratul sens al cuvântului.


Când simți oamenii apropiați de sufletul tău, atunci chiar vrei să îi pui nași. Ceilalți, două perechi, sunt din Satu Mare. Cu una dintre ele ne știm de foarte mulți ani și ne-au spus să îi punem nași la nuntă, dacă tot ne-am zis nașa, nașu. Cealaltă pereche este din zona Țara Oașului. Noi stăm foarte mult acolo cu evenimentele vara și tot așa, întâlnindu-ne mereu acolo, i-am simțit aproape de sufletul nostru și am avut acea conexiune, pe care o simți cu oamenii’, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook