Claudia Pavel/Cream s-a întors în România - VIDEO

 Florentina Liutic
.

După o perioadă petrecută în SUA, în care a devenit şi mămica unui băieţel, cântăreaţa Claudia Pavel/Cream s-a întors în România pentru a prezenta publicului primul ei film, thrillerul independent „Terapie pentru crimă'.

 

Claudia Pavel este protagonista acestei producţii, ce va avea premiera pe 3 octombrie 2014, în cinematografele din toată ţara.

 

Cream interpretează rolul unui killer, aşadar o vom vedea în film boxând, trăgând cu arbaleta şi cu pistolul, mânuind cuţitul, în scene de acţiune solicitante, în care nu a apelat la dubluri, dar şi cântând… în cadă. Claudia a studiat actoria în Los Angeles, la Şcoala Dianei Castle, „The Imagined Life' , după ce în România a urmat cursurile Facultăţii de Arte, clasa Virgil Ogăşanu (2003-2007.

 

Filmul românesc independent „Terapie pentru crimă', în regia lui Kiki Vasilescu, este un thriller cu elemente parodice, iar Claudia Pavel este în film o antieroină, pe nume Matilde.

 

Filmările s-au desfăşurat exclusiv în Bucureşti, în regim independent. Nu s-a turnat în studio, preferându-se autenticitatea şi farmecul decorurilor naturale, bucureştenii urmând să recunoască în film Centrul Vechi, Piaţa Universităţii, cheiul Dâmboviţei, parcul Tineretului. Filmările au început în luna iulie 2011, şi s-au desfăşurat pe parcursul a 40 de zile, bugetul producţiei fiind de 100.000 de dolari.

 

Filmul va beneficia de lansarea la mijlocul lunii septembrie a unui nou single interpretat de Cream, al carui videoclip este realizat cu imagini din „Terapie pentru crimă'. Puteţi urmări acest videoclip aici:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ec78Ib7zasY[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sHYSvviXVH4[/youtube]

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton