De ce s-a certat Claudia Pătrășcanu cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, și a plecat din trupa Exotic: „Eu leșinam pe scenă”

.

În urmă cu 20 de ani, trupa Exotic făcea furori pe piața muzicală din România. La acea vreme, managerul grupului muzical era Lucian Mitrea, actualul soț al Andreei Bănică. Recent, Claudia Pătrășcanu, fostă membră a formației, a rememorat perioada când împărțea scena cu Julia Chelaru și Andreea Bănică. Totodată, aceasta a dezvăluit motivele care au dus la destrămarea trupei, susținând că ajunsese la epuizare din cauza programului extrem de încărcat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Trupa Exotic a fost înființată în anul 1999 și era formată din Claudia Pătrășcanu, Julia Chelaru și Andreea Bănică. Formația a avut un succes răsunător, însă nu a avut o viață lungă, căci soția lui Lucian Mitrea și-a dorit o carieră pe cont propriu. Ulterior, aceasta s-a asociat cu Cristina Rus și au înființat trupa Blondy, Julia și Claudia au rămas împreună, schimbându-și numele în Sexxy. Invitată în podcastului „Tare de tot’, cu Viorel Grigoroiu, fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut câteva dezvăluiri despre perioada în care a făcut parte din Trupa Exotic, dar și despre conflictele pe care le avea cu managerul acesteia.


Claudia Pătrășcanu a spus motivul care a generat discuții aprinse între ea și fostul ei manager, Lucian Mitrea. Artista a recunoscut că primii ani în industria muzicală nu au fost ușori, căci avea planificate foarte multe concerte și ajunsese să leșine pe scenă. În schimb, fosta soție a lui Gabi Bădălău este de părere că debutul ei în muzică este cea mai frumoasă perioadă din viața ei.


Citește și: Ce așteptări are Claudia Pătrășcanu de la viitorul partener: „Eu iubesc foarte tare. Nu îmi este frică de un alt eșec „. Artista își dorește un al treilea copil

Citește și: „Nu mai era cale de nimic. Nu se poate să ai două neveste'. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit motivul divorțului de Gabi Bădălău

Citește și: Alice Peneacă este însărcinată: „Echipa noastră se mărește'. Fosta soție a lui Bobby Păunescu, primele imagini cu burtica de gravidă


Citește și: Alin Chirilă și Andreea Moromete au fost pedepsiți la Survivor România 2023, după ce au încălcat regulamentul: „Consecința este următoarea…'

De ce s-a certat Claudia Pătrășcanu cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, și a plecat din trupa Exotic

În perioada de succes a trupei Exotic, Claudia Pătrășcanu și Lucian Mitrea se certau din cauza programului mult prea aglomerat. Artista spune că ajunsese să leșine pe scenă din cauza oboselii și a extenuării. La rândul ei, Andreea Bănică acuza stări de rău și nu mai făcea față numărlui de concerte.


„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia.

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: `Mai ușor cu concertele, nu mai facem față`! Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L. A., cu Valahia, cu Andre’, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.


Ce regret are Claudia Pătrășcanu legat de trupa Exotic

Claudia Pătrășcanu regretă că nu și-a continuat cariera muzicală alături de Andreea Bănică, după destrămarea trupei Exotic. Artista a recunoscut că avea o relație mult mai apropiată cu soția lui Lucian Mitrea decât cu Julia Chelaru, cea cu care a înființat trupa Sexxy.


„Nu știu ce s-a întâmplat atunci… A fost cu părere de rău, mai ales că eu eram cu Andreea foarte bune prietene. Pe mine Andreea m-a găsit. Mi-a părut rău în timp. Trebuia să rămân cu Andreea, căci pe ea am cunoscut-o prima dată. Era din același oraș, din Eforie. Ce mai contează acum? Am rămas apoi cu Julia Chelaru. A fost un succes mai mic. Mai mult îmi amintesc din Exotic decât din Sexxy’, a adăugat cântăreața.

Sursa foto: Facebook