Claudia Pătrăşcanu, susţinută de prieteni în scandalul cu Gabi Bădălău: “Ai nimerit prost în acea familie, scapă cât mai poţi!”

 Dumba Gabriela
.

Claudia Pătrăşcanu a şocat aseară când a postat pe Facebook un mesaj dureros prin care anunţa divorţul de Gabi Bădălau, fiul ministrului Economiei, Niculae Bădălau. Cântăreaţa a făcut public faptul că renunţă la umilinţele, infidelităţile, abuzul emoţional la care a fost supusă în căsnicia cu tatăl celor doi copii ai săi. Claudia a primit imediat mii de reacţii din partea prietenilor virtuali, iar cei care o cunosc personal o susţin în decizia de a ieşi cât mai repede din familia Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu divorţează de Gabi Bădălău, la trei ani de la nuntăClaudia Pătrăşcanu divorţează de Gabi Bădălău, la trei ani de la nuntă

„Claudia nu a vrut niciodată banii lui (nr. Gabi Bădălău). Banii lui sunt la cazino şi la femei. Claudia, dragă, ai nimerit foarte prost în această familie, scapă cât mai poţi şi stai departe de bârfe, chin, falsitate şi nesimţire. Nimic nu-ţi face cinste şi onoare acolo. Este fericire doar în poze şi tu ştii bine ce spun. Cu Dumnezeu înainte şi cu sufletul curat, aşa cum eşti tu şi copiii tăi! O să-ţi pară rău că ai pierdut atâta timp în care ai fost umilită. Pe lângă faptul că are alte femei, are sufletul vândut cazinoului de mic copil, un om cu vicii. Capul sus şi drum bun în viaţă!' – este unul dintre mesajele primite de Claudia pe Facebook, de la o persoană care pretinde că o cunoaşte personal.

„Ce naşte din pisică tot şoareci mănâncă! Aşa tată, aşa fiu!', a comentat altcineva la postarea Claudiei de pe Facebook.

Sute de mesaje de încurajare a primit cântăreaţa, în nici 24 de ore de când a anunţat pe Facebook divorţul de Gabriel Bădălău, bârbatul care i-a oferit o nuntă fastuoasă în urmă cu trei ani, cu peste 350 de invitaţi, eveniment care a coincis şi cu botezul primului lor copil, Gabriel Alexandru.

Ulterior, în ianuarie 2017, Claudia a mai adus pe lume încă un băieţel, pe Nicolas Mihail.

Mesajul şocant al Claudiei Pătrăşcanu

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton