Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru bunurile comune. Soțul ei are o avere impresionantă!

.

Acum o lună de zile, Claudia Pătrășcanu a devenit subiect de prima pagină în momentul în care a anunțat că divorțează. Și mai șocant decât despărțirea în sine a fost faptul motivul despărțirii… Acum, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor, dar și pentru bunurile comune.

Avea o familie frumoasă, iar ea și Gabi Bădălău aveau o familie de invidiat. Asta doar aparent, pentru că, de fapt, Claudia Pătrășcanu trăia o dramă, despre care a îndrăznit în cele din urmă să vorbească, în momentul în care a decis să se despartă de soțul ei:


„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!', a scris Claudia Pătrășcanu.


Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Constanța

La zece zile după ce a anunțat public că se desparte de soțul ei, Claudia Pătrășcanu i-a intentat proces lui Gabi Bădălău, fiul ministrului Economiei, Niculae Bădălău. Artista a cerut custodia celor doi fii ai lor, dar și partajarea bunurilor comune. din păcate, cei doi soți nu au reușit să se înțeleagă amiabil și să divorțeze rapid la notar, dar asta este de înțeles, deoarece sunt doi copii la mijloc (Gabriel Mihail – 4 ani şi 10 luni, şi Nicolas – 2 ani şi 8 luni), dar și mulți bani, pentru că averea lui Gabi Bădălău este estimată la peste 50 de milioane de euro.


Evident, Claudia a părăsit casa somptuoasă din Bolintin Vale unde locuia alături de soțul ei și s-a mutat, împreună cu cei doi copii, la Constanța, unde locuiește împreună la mama și la fratele ei, cel puțin până se va încheia divorțul, care se anunță a fi unul de durată.

Foto: Instagram