Claudia Pătrășcanu nu mai are voie să rostească numele Biancăi Drăgușanu. Decizia definitivă a Instanței în procesul de defăimare

.

Claudia Pătrășcanu nu mai are voie să rostească numele Biancăi Drăgușanu. Decizia definitivă a Instanței în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a câștigat lupta împotriva artistei. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină este de mai multe săptămâni într-un conflict aprins cu fosta soție a iubitului ei, după ce și-au aruncat numeroase jigniri și vorbe urâte, care au dus într-un final direct la deschiderea a numeroase procese. Iată ce a stabilit Instanța în urmă cu doar câteva minute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale ziarelor, fiind protagonistele unui amplu scandal. De la jigniri și defăimări în mediul online, dar și pe micile ecrane, cele două femei din viața lui Gabi Bădălău au ajuns într-un final în Instanța. S-au întâlnit de mai multe ori la Tribunal, astfel că azi, decizia Instanței a luat pe toată lumea prin surprindere.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut deseori numeroase conflicte, chiar și în urmă cu mai mulți ani, când Gabi Bădălău abia se despărțise de frumoasa solistă. Totuși, nimeni nu se aștepta ca totul să continue și să se ajungă la Tribunal pentru a calma situația dintre cele două.


Citește și: Ce sumă uriasă a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. A stat două săptămâni în competiție: „M-au momit cu bani mulți’

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: S-a întâmplat în direct, la Măruță: „E o întrebare nesimțită'. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, deranjați de mesajul lui Prigoană, după nunta din Ucraina


Citește și: Mihaela Tatu a împlinit 60 de ani și a organizat o petrecere cu 100 de persoane! Ce relație are cu fiica ei și ce surpriză i-a făcut: „Niciodată nu am fost mămoasă'

Claudia Pătrășcanu nu mai are voie să rostească numele Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au primit astăzi, după mai multe vizite la Tribunal, decizia Instanței, privind scandalul dintre ele care a izbucnit în urmă cu mai mult timp. Fără rețineri, Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, cu care are și doi copii afaceristul, a spus mai multe lucruri jignitoare și defăimătoare la adresa blondinei.


Prin urmare, Bianca Drăgușanu nu a putut să lase lucrurile așa și a cerut pe cale legală, prin deschiderea unui proces, ca ea să nu-i mai pronunțe numele sau să mai vorbească despre ea. Ei bine, se pare că una dintre lupte este câșitgată, potrivit deciziei Instanței de astăzi, chiar de către Bianca Drăgușanu.

Decizia definitivă a Instanței în procesul de defăimare

Toate vorbele grele pe care Claudia Pătrășcanu le-a spus până acum despre Bianca Drăgușanu, iubita fostului ei soț, au luat sfârșit începând de astăzi. Instanța a luat decizia finală, în urmă cu doar câteva minute, de a-i interzice Claudiei Pătrășcanu să mai vorbească sau să-i mai pronunțe numele Biancăi Drăgușanu în vreun context.


Admite apelul civil având ca obiect ordonanţă preşedinţială. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că : Admite în parte actiunea. Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr. dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa. Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2023. Document: Hotarâre 28.04.2023, este decizia luată de Tribunalul Constanța, potrivit SpyNews.


Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a câștigat lupta împotriva Claudiei Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu radiază de fericire acum, după ce a aflat decizia defintivă din partea Instanței. Vestea că solista, Claudia Pătrășcanu, nu mai are voie să-i rostească numele în niciun context nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze, așa că a făcut imediat o postare în acest sens pentru a-și informa marea comunitate de fani.

Mulțumesc avocatei mele. Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar, vă îndemn să nu va mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi și fără scrupule.‘, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce a aflat decizia judecătorilor.


Gabi Bădălău i-a transmis recent un mesaj dur Claudiei Pătrășcanu

Ei bine, se pare că nu doar Bianca Drăgușanu își dorește ca solista să nu mai vorbească despre ea, ci și actualul ei iubit, Gabi Bădălău. Zilele trecute, afaceristul nu s-a mai putut abține și, în miez de noapte, a postat mai multe mesaje dure pe rețelele de socializare ce o aveau drept țintă pe fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. La fel ca și frumoasa blondină cu care are o relație, și el vrea să nu mai fie înjosit de mama copiilor săi, chiar dacă nu a luat măsuri în acest sens.


„Îmi pare rău că sunt pus din nou în postura de a mă explica public. Mama copiilor mei mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc. Până unde poate merge această femeie cu scenariile și mizeriile pe care le construiește cu nerușinare fără frică de Dumnezeu, Dumnezeu pe care îl invocă doar în aparițiile ei aranjate pentru câteva like-uri. În acest context, această femeie nu se gândește deloc la băieții noștri.

În această ecuație, unde tu folosești copiii în materiale de paparazzi și în toate ieșirile tale publice vorbești doar de mine de rău, oare te gândești vreo secundă la copii? Pentru tot ce mi se întâmplă, pentru tot ce trăiesc eu, băieții și familia mea de vreo 4 ani, doar eu sunt de vină?? Eu și mama… Pentru că m-a educat prea mult, prea frumos, pentru că am tăcut. Mult prea mult am tăcut în speranța că așa îmi voi ocroti copiii. Cât de mult am greșit… e timpul să vorbesc? Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea țin pentru cei cărora le plac dramele. #claudiascandal’a scris Gabi Bădălău pe pagina lui de Instagram, zilele trecute.

Sursă foto: Facebook / Instagram