Claudia Pătrășcanu îi acuză pe Gabi Bădălău și pe foștii socri că n-o lasă să vorbească cu copiii: „M-au jignit într-un mod stradal”

.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău și a foștilor socri. Pe rețelele de socializare, artista a postat un nou mesaj în care susține că Gabi Bădălău și părinții lui o abuzează verbal atât pe ea, cât și pe copiii săi. Mai mult decât atât, aceasta a publicat o conversație înregistrată dintre ea și fostul partener pentru a susține acuzațiile pe care i le aduce acestuia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au decis să meargă pe drumuri separate. Procesul de divorț nu s-a finalizat nici acum, artista susținând că situația este una complicată și dificilă. În mai multe rânduri, cântăreața a declarat că a încercat să ajungă la o înțelegere cu fostul partener și familia sa, de dragul copiilor, însă fără succes. Acum, Claudia Pătrășcanu a susținut că Gabi Bădălău și mama sa i-ar fi adresat „zeci de insulte’, motiv pentru care este îngrijorată pentru sănătatea emoțională a celor mici.


Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău și a foștilor socri. Artista a declarat că cei doi copii ai săi ar fi asistat la „zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale’ și că aceștia ar fi fost privați de „intimitatea de a vorbi cu mama lor’. Iată ce declarații șocante a făcut Claudia Pătrășcanu!


Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje’

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui'

Citește și: Anghel Damian, despre serialul Clanul, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose:'Mi-am găsit fericirea'

Citește și: Simina Loica se mută din apartamentul în care a locuit cu Alex Zănoagă. Unde va sta, de acum:„Chiar sunt fericită’


Claudia Pătrășcanu îi acuză pe Gabi Bădălău și pe foștii socri că n-o lasă să vorbească cu copiii

Claudia Pătrășcanu a susținut că familia Bădălău i-ar fi restricționat legătura cu copiii ei. Aceasta a descris scenele de violență verbală la care cei mici ar fi asistat.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să îmi aud copiii doar în prezenţa lor, le-a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezenta lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii.


Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii‘, a scris Claudia Părăşcanu pe reţelele de socializare.


„Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen’

Artista a susținut că fostul ei partener și mama sa i-ar „traumatiza emoțional’ copiii. Totodată, aceasta a declarat că cei mici nu ar mai avea dreptul la „liberă gândire și alegere’.


„O bunică care ma face „zdreanță’ și ma dă „dr…’ de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai tine cont de nimic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor, nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea.


Doi copii care trăiesc în teroare emoțională. Nu știu ce se întâmpla cu legile în țara noastră, căci în altă țară, nimeni n-ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea’, li se transmite să-mi spună ca sunt urâtă, sunt cea mai rea mamă, să nu mai vina la mine și sa rămână la ei. Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni’, a adăugat artista.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!