Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: "Îl distrug în presă până la ultima suflare"

 Dumba Gabriela
.

Gabi Bădălău a dezvăluit amănunte uimitoare din scandalul cu Claudia Pătrașcanu. Se pare că artista i-ar fi scris amantei lui și l-ar fi amenințat că îl distruge în presă, ceea ce, de altfel, se întâmplă de luni bune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Potrivit lui Bădălău, Claudia ar fi încercat să facă front comun cu amanta lui pentru a pune la cale un plan de răzbunare. Zilele trecute, cântăreața a făcut o serie de acuzații grave la adresa tatălui copiilor ei legate de orientarea sexuală, după care i-a propus să facă face. De data asta, Gabi Bădălău iese el la rampă și continuă scandalul.

1-16142764-1456010404431808-9197061026312924585-n1-16142764-1456010404431808-9197061026312924585-n

Afaceristul spune că tot ce vrea încă soția sa este să îi strice imaginea, să se răzbune, căci tot ce face și ce spune ar fi invenții și un plan bine pus la cale, în care sunt implicate și alte persoane din exterior.

Astfel că în fața lui Dan Capatos, Gabi Bădălău a spus un lucru la care nimeni nu se aștepta. Din spusele lui, se pare că mama copiilor săi a pus la cale toată această răzbunare alături de o femeie cu care el o înșelase la un moment dat în timpul căsniciei lor.

'Unul dintre mesajele pe care le ai este de un an de zile, o discuție între Claudia și o domnișoară, cu care eu avusesem o treabă în timpul căsătoriei, recunosc, unde ea îi spune că: 'Îl distrug în presă până la ultima suflare, stai calmă, spune-mi condițiile tale să știu cum pun problema, să știu ce avantaje avem', a dezvăluit Gabi Bădălău la 'Xtra Night Show', potrivit Spynews.ro.

Citește și: Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Reacția ei, după ce s-a pus că lui îi plac bărbații

Citește și: Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău.Îl consideră un pericol pentru copii

Citește și: Jojo are probleme grave de sănătate:„Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi

Gabi Bădălău a devăluit la Capatos și câteva mesaje disperate ale Claudiei Pătrășcanu, în care îi cerea ajutorul lui Alex Bodi.

„Vă rog din inimă să mă ajutați', i-ar fi scris Claudia Pătrășcanu lui Alex Bodi.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși prima dată împreună în timpul vacanței luxoase din Dubai, în preajma sărbătorilor de iarnă. Ulterior au mers în Maldive și relația lor părea una ideală, care se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie.

S-au despărțit la scurt timp, însă, după ce Gabi Bădălău a fost surprins în compania altor domnișoare.

Oferta de pace a lui Gabi Bădălău

În cadrul emisiunii sale, Xtra Night Show, Dan Capatos a citit un mesaj în care Gabi Bădălău s-a arătat dispus să-i cumpere o casă Claudiei, în care sp locuiască împreună cu băieții lui și să achite, totodată, școala pentru cei doi copii.

„Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an avans taxele de școlarizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați.

Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback', a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.

Claudia a refuzat, însă, propunerea soțului ei, spunând că totul este doar o strategie și că nu mai are încredere în el, pentru că nu o dată s-a întâmplat ca acesta să se răzgândească în ultimul moment.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton