Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile, după divorț: „Partaj nu se va face. Și-a luat banii și...”

.

Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile după divorț. Pe data de 20 octombrie, cei doi au divorțat în mod oficial, după un proces care a durat mai bine de trei ani. Recent, afaceristul a spus ce decizie s-a luat în cazul bunurilor dobândite în timpul căsniciei cu artista, mărturisind că nu va exista un proces de partaj. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Pe 20 octombrie, după 3 ani de procese, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Artista a revenit și în acte la numele de Pătrășcanu, renunțând la numele de familie al fostului ei soț. Cu toate acestea, întâlnirile în instanță ale celor doi nu se opresc aici, având în vedere că se mai află într-un proces pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, afaceristul a făcut câteva dezvăluiri despre intențiile sale cu privire la viitorul copiilor, dar și despre modul în care au fost împărțite bunurile dobândite în timpul mariajului.


Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile după divorț. Recent divorțați, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri din cauza procesului în desfășurare privind custodia copiilor. Aceștia și-au adresat acuzații grave, în timp ce artista a declarat ferm că va face tot posibilul ca cei mici să rămână la domiciliul ei.


Citește și: Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi’

Citește și: De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc’

Citește și: Alin Oprea recunoaște că divorțul de Larisa s-a produs din cauza infidelității:'Dovezile există, eu sunt în posesia lor'

Citește și: Cum se simte Roxana Blenche în al doilea trimestru de sarcină:'Am rămas cu greață'


Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile după divorț

Afaceristul a mărturisit că nu va exista un proces de partaj între el și Claudia Pătrășcanu. În timpul căsniciei, aceștia au cumpărat un teren, fiind singura achiziție pe care au trebuit să o dezbată. Foștii soți au decis să vândă terenul, iar banii obținuți și i-au împărțit.

„Partaj nu se va face, am avut un teren, l-am vândut, și-a luat banii și cam atât’, a susținut Gabi Bădălău, potrivit playtech.ro.


După divorț, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că procesul a fost extrem de costisitor, cheltuielile de judecată ridicându-se la mai mult de 10.000 de euro. Până la o decizie finală a instanței, cei doi au decis ca afaceristul să plătească școlarizarea celor doi băieți, în locul pensiei alimentare.


„Eu nu mi-am propus niciodată să-i iau copiii

Totodată, Gabi Bădălău a subliniat faptul că nu-și dorește să ia copiii de lângă mama lor, amintind propunerea pe care i-a făcut-o artistei. Acesta i-ar fi cerut Claudiei Pătrășcanu să se mute cu copiii la București, fiind dispus să-i cumpere o locuință și să se ocupe de cheltuielile pentru educația și creșterea celor doi băieți.

„Eu nu mi-am propus niciodată să-i iau copiii, și mi-am dorit doar ca aceștia să fie mai aproape de mine și să se mute în București, unde nu le-ar lipsi nimic.


I-am propus asta, să mă implic și să le ofer copiilor tot ce e mai bun, inclusiv casă aici. Dar nu am reușit’, ne-a declarat Gabi Bădălău.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!