Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț: "Să stăm la o masă și să..."

.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt pe ultima sută de metri cu divorțul, iar cântăreața a dezvăluit ce-și mai dorește acum de la soțul său și familia acestuia. Claudia Pătrășcanu spune că a insistat tot timpul să aibă un dialog cu familia Bădălău, dar a fost refuzată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bat coridoarele tribunalelor de mai bine de doi ani, în cadrul procesului lor de divorț. Cei doi nu au ajuns nici acum la o înțelegere, deși artista susține că a încercat în numeroase rânduri să poarte discuții cu soțul său și familia lui. Fără succes, însă.

Claudia Pătrășcanu, declarații înainte de un nou termen în divorțul de Gabi Bădălău


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni din nou la Tribunal, joi, pentru termenul în procesul de divorț. Vedeta speră ca de această dată să se termine, însă susține că situația este destul de dificilă și complicată, motiv pentru care nu crede că se va sfârși prea curând procesul.

Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul pentru că este destul de dificil și complicat. Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța.


Trebuia să se încheie acest divorț, însă de fiecare dată mai apare câte ceva și cumva trebuie să venim cu probe.

Se întâmplă câte ceva pentru că există un comportament al cuiva și cumva tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi…

Insist să stăm de vorbă, să discutăm pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață.


Citește și: Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, e transformată complet.Artista a slăbit enorm

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și cumva să să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și lui Gabi.

Gabi trebuie să-și asume exact ceea ce face, să ia măsuri și să ia atitudine și să facă ceva cu comportamentul lui, cu viața lui, cu tot ce se întâmplă și să se gândească la copiii noștri', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de doi ani

În 2019, Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze. Cântăreața l-a acuzat pe afacerist că a dat-o afară din casă și de aici a început un scandal care ține de mai bine de doi ani.

Ambii s-au jignit reciproc în presă și s-au certat pentru custodia copiilor lor, dar și pentru diverse bunuri materiale și sume.

În ultimele luni, aceștia au adoptat o atitudine publică mai rezervată, iar Claudia a menționat că se gândește la binele celor doi băieți pe care îi au împreună, ei fiind prioritari.


Gabi Bădălău, însă, este de altă părere.

„Este o comunicare foarte defectoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg. Sunt uimit de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. E a patra echipă de avocați pe care o schimbă, au fost 12 avocați la număr până acum. Nu înțeleg răutatea asta pe care o are asupra mea, de a mă decade din drepturi…’, a mărturisit el la Antena Stars, luna trecută.


Gabi Bădălău a mărturisit că fosta soție îi face zilnic sau săptămânal plângeri la poliție: „Sunt obișnuit cu plângeri penale’. Acesta a dezvălui că duminică, 8 mai 2022, a avut parte de o situație similară chiar în ziua nunții surorii sale.

„Este bipolară și are dublă personalitate. Încă o dată, nu înțeleg de ce cu mine, tatăl copiilor, care încerc să fiu foarte civilizat și diplomat cu ea…’, a spus el.