Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat după procesul privind custodia copiilor: „Perfidă, ipocrită și vicleană...”

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat după procesul privind custodia copiilor. Deși procesul de divorț dintre cei doi s-a încheiat în urmă cu puțin timp, aceștia luptă pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, cei doi foști soți s-au întâlnit față-n față la tribunal, acolo unde au dat curs unui nou scandal și și-au adresat grave acuzații. Iată declarațiile acestora!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La aproximativ 3 ani după depunerea actelor pentru separare legală, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat. Procesul a fost unul amplu, având în vedere noile acuzații și probe care s-au tot adăugat la dosar. Pe 3 noiembrie, aceștia s-au întâlnit în sala de judecată pentru a stabili și alte aspecte ale divorțului, între care domiciliul celor doi copii, programul de vizită, relațiile cu părinții. Ieșiți de la proces, cei doi au făcut o serie de declarații, aducându-și grave acuzații.

cla-9cla-9

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat după procesul privind custodia copiilor. Afaceristul a susținut că își dorește ca cei doi băieți să rămână la domiciliul său, acuzând-o pe fosta sa soție că a pus aparate de înregistrat în jucăriile celor mici. La rândul ei, artista a susținut că este acuzată pe nedrept și că tatăl copiilor ei își dorește s-o vadă în închisoare.

Citește și: Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău:”Căsnicia nu s-a rupt din vina mea…”

Citește și: De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc'

Citește și: Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit:'Nu mai există în viața mea'

Citește și: Toni Iuruc, despre strategia de apărare a Simonei Halep în scandalul de dopaj:„Ea este singura care poate să…'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au certat după procesul privind custodia copiilor

Afaceristul a susținut că, în urma procesului, nu s-a luat nicio hotărâre privind custodia copiilor. Acesta este de părere că cei doi băieți ar trebui să locuiască cu el și cu familia lui.

„În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia.(…) Sunt 100% convins. Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic astăzi. Au decis ei probe că stătea copilul la soare și nu avea batic, că în Spania era soare și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. (…) Sunt un pic agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare.

Nici nu mai știu ce exemple să vă dau ca să vă creionați o imagine despre personajul ăsta care o să vină în cinci minute în fața dumneavoastră cu lacrimile în ochi că e mama minunată, și că eu cumpăr judecătorii. Gândiți-vă ce personaj poate să fie. Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile copiilor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid și mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit', a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars.

„Își dorește să mă bage la pușcărie'

La rândul ei, artista a susținut că planul fostului ei soț este acela de a-i lua copiii și de a o vedea la închisoare. Se pare că Gabi Bădălău a depus o plângere penală pe numele Claudiei Pătrășcanu.

„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată.. eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă.

Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii', spune Claudia Pătrășcanu.

„Nicio instanță din lumea asta nu îi va da lui copiii'

Claudia Pătrășcanu neagă acuzațiile conform cărora ar fi pus aparate de înregistrat în jucăriile celor mici. Mai mult, aceasta a susținut că nu îi pasă de contribuția financiară a lui Gabi Bădălău în creșterea și educația copiilor.

„Mă acuză pe nedrept că am pus nu știu ce camere în casa familiei dumnealui, mă acuză pe nedrept și aș vrea să vină în momentul în care vom ajunge într-o altă instanță să vină cu aceste probe. (…) Nimeni nu a înțeles câtă suferință am eu ca și mamă și câtă suferință au copiii mei și sa mă iertați, nu vă dau satisfacție. Nicio instanță din lumea asta nu îi va da lui copiii.

Îmi cresc copiii cu credință și cu Dumnezeu. (…) Se laudă că plătește școlile. Nu îmi pasă nici de pensie alimentară, nu îmi pasă de nimic. (…) Minte că nu vrea să îmi ia copiii și în instanță spune că vrea să îmi ia copiii', a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton