Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: "Au purtat discuții indecente de față cu copiii"

.

Claudia Pătrășcanu revine cu un nou mesaj, în care imploră ajutorul autorităților române. Cântăreața lansează o serie de acuzații la adresa fostului soț, dar acum o vizează și pe Bianca Drăgușanu. Până recent, Claudia a pomenit numele fostei iubite a lui Bădălău în termeni civilizați, dar acum o acuză pe Bianca de niște lucruri… neortodoxe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că afaceristul și-a luat copiii de la fosta soție, iar comportamentul lui ar fi fost unul violent. Mai mult decât atât, atitudinea și gesturile lui Bădălău i-ar fi speriat pe cei doi copii ai cuplului, susține Claudia Pătrășcanu.


„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată„, susține artista.

Se pare că atât Claudia, cât și mama sa, au devenit ținta lui Bădălău, care a avut un comportament agresiv, de față cu cei doi copii. Chiar dacă i-a luat la el, micuții ar fi stat în weekend cu menajera afaceristului.


Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălau! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit', și-a început postarea Claudia Pătrășcanu.


Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Duminică, după ce au stat mai mult cu menajera decât cu tatăl lor, copiii i-ar fi povestit Claudiei Pătrășcanu ce s-a întâmplat în acest weekend. Se pare că Bădălău și Bianca ar avea în continuare conversații video, doar că unele conțin cuvinte indecente, rostite de față cu cei doi copii ai afaceristului.


„Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel weekend: tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări', a declarat Claudia, pe Facebook.


Cântăreața contestă și testele antidrog făcute de fostul ei soț, considerând că acesta s-a supus doar pentru a da bine în fața presei. Claudia cere, din nou, ajutorul autorităților române.

„S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău, pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Oameni ai statului ăsta român, vă implor ca mamă, gândiți-vă să luați măsuri pentru acești doi copii minori, gândiți-vă la educația lor„, a continuat Claudia Pătrășcanu.


Citește și: Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: ‘Îmi doresc foarte mult

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcare

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare

Ce s-ar fi întâmplat chiar de față cu angajata de la Protecția Copilului

Claudia Pătrășcanu mai acuză autoritățile române că ar ignora o mare parte din dovezile și probele depuse de ea la dosar. Ea mai adaugă și că o doamnă psiholog, de la Protecția Copilului, susține că cei care mint în acest caz sunt chiar copiii artistei.


„Eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați în seamă?! Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PĂR, în permanență este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele. Dacă o se întâmple ceva cu acești doi copii, cine răspunde în țara asta?'

Se întâmplă atâtea în această țara și nimeni nu face nimic doar pentru că exista acest Bădălau? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamnă psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi-a spus că s-a sunat de mai SUS, să nu mai fie deranjat fiul lui Bădălău!', a afirmat Claudia.


Tot această femeie i-ar fi permis lui Gabi Bădălău să își jignească soția chiar sub nasul ei. Claudia Pătrășcanu imploră, la sfârșitul mesajului, să primească ajutor din partea celor implicați în dosar.

„Tot această doamnă psiholog a permis tatălui să mă jignească sub privirea dumneaei…. copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce-mi stă în putere pentru educația și siguranța lor. Luați in serios cazul meu, eu tot aștept! Cred în Dumnezeu și sper sa iasă la suprafață tot adevărul, dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Vă rog, faceți ceva!', și-a încheiat postarea Claudia Pătrășcanu.


Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

‘Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costisitoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit’, a declarat un apropiat din anturajul celor doi, pentru sursa citată anterior.