Clarvăzătoarea Carmen Harra revine în muzică, la 64 de ani, cu „un album de terapie spirituală universală”

 Dumba Gabriela
.

La 64 de ani, Carmen Harra îşi propune să aloce mai mult muzicii, prima şi marea sa pasiune. La 17 ani de la lansarea ultimului album, cea pe care generaţia tânără o cunoaşte ca şi clarvăzătoare şi mai puţin ca artistă, va lansa un album de „terapie spirituală universală prin muzică'.

Carmen Harra şi fiica eiCarmen Harra şi fiica ei

Carmen Harra, pe numele său real Carmen Mureşan, are nostalgii legate de perioada Trio Express, atunci când se bucura de luminile scenei, alături de Natalia Guberna și Angela Stonescu, apoi Stela Enache şi vrea să revină în muzică.

Clarvăzătoarea pregăteşte un album special şi „complice' în visul său îi va fi Octavian Ursulescu, bunul său prieten.

Practic, «Behind the Closed Doors» este o culegere de cântece care ne fac să descoperim karma de zi cu zi, ajutându-ne să ne învingem momentele de cumpără și dezordine, decodificându-se existența și viitorul. Sunt melodii cântate în română, engleză și spaniolă, care readuc speranța și optimismul ori care ne reamintesc că la orice vârstă poate apărea un nou început', a declarat Octavian Ursulescu pentru Libertatea.

La rândul său, Carmen Harra este foarte entuziasmată de noul album şi îl descrie ca fiind foarte special: Este un album de terapie spirituală universală prin intermediul muzicii, adevărate lecții de viață pentru stările sufletești'.

Artista locuieşte în Statele Unite, încă din 1983, unde a făcut o avere din capacităţile sale paranormale și unde a publicat multe cărți în acest domeniu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton