Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc. Fac nuntă într-una dintre cele mai luxoase vile din Italia / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc luna aceasta, mai exact pe 26 mai. Portarul de la AC Milan își va uni destinele cu aleasa inimii lui în doar câteva zile, iar noi vă prezentăm toate detaliile, în exclusivitate. Fericitul eveniment va avea loc la scurt timp după ce echipa de fotbal la care joacă sportivul a câștigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei. Iată cum va arăta nunta lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc luna aceasta. În urmă cu scurt timp, am aflat deja primele detalii, în exclusivitate, din surse din anturajul îndrăgitului sportiv. Conform spuselor acestora, nunta portarului de la AC Milan și a frumoasei lui partenere va avea loc în doar câteva zile.

ciprian-tatarusanu-nunta-1ciprian-tatarusanu-nunta-1

La 36 de ani, Ciprian Tătărușanu se va așeza cu adevărat la casa lui. Portarul de la AC Milan și partenera lui de viață, Antoaneta, se căsătoresc în doar câteva zile. Nunta lor va avea loc luna aceasta, mai exact pe data de 26 mai, eveniment care sunt așteptați apropiații și membrii familiei.

Citește și: Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă:'M-au dărâmat'

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko:„I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți'

Citește și: Reghe, mesaj despre căsătoria cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan:”Contrariile se atrag, dar nu rezistă”

Citește și: Un bărbat și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina, după ce a luat-o în gazdă:„Ne vom petrece tot restul vieții împreună'

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc într-o vilă de pe malul Lacului Como

Ciprian Tătărușanu e în culmea fericirii, după ce AC Milan, echipa la care joacă, a câştigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei. Celebrul sportiv va avea și un alt motiv de bucurie, de data aceasta pe plan sentimental. El și iubita lui, Antoaneta, își vor uni destinele pe data de 26 mai.

Surse din anturajul sportivului ne-a dezvăluit câteva detalii prețioase despre mult așteptatul eveniment. Acestea ne-au spus că nunta nu va fi una mare, ci una destul de restrânsă. Vor fi aproximativ 50 de invitați, printre care familia și apropiații.

Câte rochii va îmbrăca Antoaneta în ziua nunții

Așadar, în scurt timp, iubita lui Ciprian Tătărușanu va îmbrăca rochia de mireasă, iar el costumul de mire. De fapt, ce nu știe încă multă lume e că viitoarea soție a sportivului nu va îmbrăca doar una, ci două rochii de mireasă, cel mai probabil una mai spectaculoasă ca cealaltă. Printre invitați, sunt așteptați și câțiva dintre foștii lui colegi de la Steaua, actuală FCSB.

Iar dacă vă întrebați unde va avea loc nunta lui Ciprian Tătărușanu, ei bine, se pare că portarul nu s-a zgârcit deloc la bani atunci când a venit vorba despre fericirea partenerei lui. Aceștia se vor căsători într-o locație deosebită, în care și alte celebrități și-au unit destinele. În ziua cea mare, faimosul sportiv și Antoaneta vor petrece la Villa d’Este, de la Lacul Como. E vorba despre o locație luxoasă din Italia, frecventată mai ales de lumea bună.

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din fotbalul românesc. Aceștia au împreună trei copii superbi, două băieți și o fată. Fiii lor se numesc Sebastian și Matei, iar fiica lor, care e de altfel și mezina familiei, se numește Isabel.

Villa d’Este, una dintre cele mai spectaculoase locații din Italia

Villa d’Este e cunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia. Aici, de-a lungul timpului, și-au făcut apariția diverse cupluri celebre din întreaga lume. Printre ele se numără Ducele și ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, William Randolph Hearst și Marion Davies, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotele Onassis și Maria Callas, Tyrone Power și Linda Christian, etc.

De asemenea, tot aici, la Villa d’Este, și-au făcut nunta și actrița Emily Blunt și John Krasinski. La ceremonia lor intimă, ce a avut loc în aer liber, printre invitați s-a numărat și celebrul George Clooney.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi 12 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Italia!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton