Smiley a explicat cum i s-a furat telefonul mobil: "Cel mai vechi truc din carte"

.

Smiley a trecut printr-o experiență de neuitat după ce i-a fost furat telefonul mobil. Recent, artistul a explicat ce metodă a ales hoțul care l-a deposedat de dispozitiv. Incidentul a avut loc la Berlin, unde Smiley se afla alături de un prieten. În timp ce se aflau la restaurant, un băiat i-a abordat și ulterior i-a furat telefonul juratului de la Vocea României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Juratul de la Vocea României a trecut printr-o situație dificilă în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la Berlin. Smiley se afla alături de un prieten la un restaurant, când un băiat i-a abordat și i-a furat telefonul artistului. Activ pe rețelele de socializare, iubitul Ginei Pistol a explicat ce metodă a folosit hoțul.

Zilele trecute, Smiley a postat în mediul online un mesaj foarte scurt pe rețelele de socializare. Acesta a mărturisit că telefonul i-a fost furat, în Berlin. Se pare că hoțul a venit cu o foaie în mână și a pus hârtia pe telefonul mobil. După ce a dialogat cu artistul și prietenul acestuia, individul a plecat cu tot cu telefonul.


Citește și: Smiley a fost jefuit:'Mi s-a furat telefonul'

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Smiley:'N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac'

Citește și:Titus Alexandru, după ce a fost salvat de la eliminare de Sorin Bontea, la Chefi la Cuțite:’A fost să-mi fie promisă o amuletă’

Citește și:Dan Negru, despre regretatul Andrei Gheorghe, pe scenă, la Gala TV Mania:'Mi-a spus că se vor rări idioții la televizor'

Smiley a explicat cum i s-a furat telefonul mobil


Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Recent, acesta și-a anulat toate concertele după ce a anunțat că are probleme de sănătate. De asemenea, juratul de la Vocea României avea să aibă parte de o experiență de neuitat în Berlin. Cântărețul a povesit în mediul online că a fost jefuit, în timp ce se afla la restaurant cu un prieten. Telefonul mobil al lui Smiley a fost furat de un individ din Berlin.

Smiley a postat un clip video pe Instagram în care explica ce metodă a folosit hoțul pentru a-i fura telefonul. Artistul a rămas surprins: „Toată lumea m-a întrebat cum mi s-a furat. Să vă explic: foarte simplu. Cel mai vechi truc din carte. Eram la masă la un restaurant, ascultam o piesă la telefonul prietenului meu. Telefonul era în dreapta, lângă mine, pe masă. A venit un băiat cu o foaie să ne ceară ceva, n-am înțeles în ce limbă vorbea, eu eram atent la ce ascultam la telefon.Prietenul meu i-a zis «N-avem nevoie. Du-te!», el și-a pus foaia pe telefonul meu și când a plecat, a plecat cu tot cu foaie și cu telefon, iar eu după ce am terminat de ascultat ce aveam de ascultat, adică o piesă frumoasă, m-am uitat după telefon și am zis «Pfaaa, mi-a furat telefonul!». Am fugit, m-am uitat să văd dacă-l mai văd. Nu l-am mai văzut, evident, s-a dus’, a povestit Smiley pe internet.


Smiley a fost jefuit

Smiley a devenit celebru odată cu trupa Simplu, după care a reușit să își construiască o carieră pe cont propriu. Are un mare succes pe plan profesional, iar pe plan personal este împlinit. Acesta formează un cuplu cu Gina Pistol, iar în urmă cu aproape doi ani au devenit părinți.

În urmă cu câteva zile, Smiley își anunța fanii că a fost jefuit, după ce i s-a furat telefonul mobil. „Mi s-a furat telefonul ieri, este textul postat de iubitul Ginei Pistol pe contul lui personal de Instagram.‘Și ghiciți unde mi s-a întâmplat asta. Nu s-a întâmplat în România, ci tocmai la Berlin, dacă vă vine să credeți’, a mai continuat Smiley pe rețelele de socializare.


Smiley și-a anulat toate concertele

Se pare că artistul este urmărit de ghinioane. Recent, Smiley și-a anunțat fanii că are niște probele de sănătate care nu îi vor mai permite să apară pe scenă în perioada următoare. Astfel, cântărețul și-a anulat toate evenimentele.


„Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși! , a mărturisit artistul pe Instagram.

Sursa foto: Instagram