Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei: „Mamă mândră!”

.

Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei. Fiica fostului președinte al României are trei copii, respectiv Traian, Sofia Anais și Anastasia. Astăzi, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar, iar Elena Băsescu nu a lipsit de la acest moment important. Se pare că aceasta plătește o sumă enormă pentru educația copiilor ei, care învață la o școală privată din Capitală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Din căsnicia cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, fiica fostului președinte al României are doi copii, respectiv Traian Junior și Anais. Cei doi copii au început școala, în timp ce sora lor mai mică a început grădinița. Anastasia este fetița Elenei Băsescu din relația cu Cătălin Tomată. Bruneta a fost alături de copiii ei în prima zi de școală și a optat pentru o ținută sobră, neagră. Mai mult, aceasta a postat câteva imagini pe rețelele de socializare alături de ce mici, însoțite de un mesaj dedicat părinților și elevilor.


Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei. Pe rețelele de socializare, fiica lui Traian Băsescu a postat mai multe multe imagini și videoclipuri de la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri.La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 


Citește și: Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev:„Nu știu ce uram mai mult’

Citește și: Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans.Un abonament lunar, pentru a-i vedea pozele deocheate, costă 8 dolari lunar

Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei

Elena Băsescu a fost încercată de emoții astăzi, deoarece copiii ei au început școala, respectiv grădinița. Sofia și Traian jr. sunt deja elevi, în timp ce mezina familiei, Anastasia, merge la grădiniță. Pentru că își dorește ca cei mici să aibă parte de cea mai bună educație, bruneta blătește o taxă de școlarizare enormă.


„Mamă mândră! Prima zi de școală’, a scris fiica lui Băsescu pe rețelele de socializare.

Taxa de școlarizare pentru copiii mai mari ai Elenei Băsescu ajunge 22.480 de euro pe an. La această sumă se adaugă și o taxă de testare de 300 de euro și o taxă de înscriere de 1300 de euro. În același timp, pentru fiica ei cea mică, bruneta plătește peste 8.000 de euro pe an, plus o o taxă de înscriere de 650 de euro. În total, se pare că aceasta plătește peste 30.000 anual pentru educația celor 3 copii, potrivit site-ului instituției de învățământ.


Cum se descurcă Elena Băsescu în ipostaza de mamă singură

Invitată la „Vorbește lumea’, Elena Băsescu a vorbit despre viața ei cu trei copii și a mărturisit că nu este atât de greu să crești trei copii, pe cât se crede.


„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim, a explicat Elena Băsescu.

Totodată, aceasta a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei, atât ea cât și copiii săi și a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu este un bunic implicat, căruia îi place să petreacă timp cu nepoții lui.

„Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească mailul. Ea și-a făcut adresă de mail. (…) În weekend [copiii] rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire., a mai spus Elena Băsescu.

Sursa foto: Facebook