A murit actrița Camelia Zorlescu, la 84 de ani. Ce mesaj a transmis Oana Pellea

 Ifrim Georgiana
.

A murit actrița Camelia Zorlescu, la 84 de ani. Luni, 25 iulie, îndrăgita actriță s-a stins din viață. Vestea tristă a fost făcută de către Uniunea Teatrală din România. Printre cei care i-au adus un omagiu artistei, se numără și Oana Pellea. Aceasta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, distribuind, totodată, o fotografie cu regretata actriță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Camelia Zorlescu i-a fost parteneră pe marele ecran lui Victor Rebengiuc (89 de ani), în filmul „Medalia de onoare' (2009). Originară din Galați, artista absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1962, la clasa profesorilor Dina Cocea, Ion Cojar și Ion Olteanu. Împreună cu colegii săi de an, a fost repartizată la Teatrul de Stat din Târgu Mureș, unde au înființat secția română de teatru. Ulterior, aceasta a susținut numeroase spectacole pe scena Teatrului „Nottara' din Bucuresti. Regretata artistă și-a făcut debutul în lumea teatrului la frageda vârstă de 13 ani, însă își descoperise această pasiune cu mult timp înainte.

camelia-zorelescu-4camelia-zorelescu-4

A murit actrița Camelia Zorlescu, la 84 de ani. Pe rețelele de socializare, mai mulți artiști și-au exprimat regretul cu privire la trecerea în neființă a actriței de scenă și de film.

Citește și: Shonka Dukureh, actrița din filmul Elvis, găsită moartă în casă, de unul dintre copii. Avea 44 de ani

Citește și: Cum arată fiica lui Meme Stoica. Teodora are 27 de ani și participă la triatloane:”Copilul devine idolul părintelui”

Citește și: Andra Voloș s-a certat cu Dana Badea. De la ce a pornit conflictul dintre cele două:„E geloasă'

Citește și: Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending.Are 18 ani și note mari la școală

A murit actrița Camelia Zorlescu, la 84 de ani

Pe rețelele de socializare, Oana Pellea a transmis condoleanțe familiei. Camelia Zorlescu a jucat în peste 25 de filme, fiind cunoscută pentru rolurile în Medalia de onoare (2009), Gioconda fara surîs (1968) și Glissando (1982).

„Îmi pare foarte rau! Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe, Mihai! Condoleanțe familiei!', a notat Oana Pellea pe Facebook.

Camelia Zorlescu a debutat în teatru la 13 ani

Într-un interviu mai vechi, Camelia Zorlescu a susținut că și-a făcut debutul în lumea teatrului la vârsta de 13 ani. Aceasta spunea, la vreme respectivă, că decizia de a devenit actriță nu a fost privită cu ochi buni de membrii familiei sale.

„Aveam 13 ani cand am declarat lucrul asta „oficial'. Dar pasiunea pentru teatru aparuse de mult. Încă de pe vremea cand aveam doi ani, improvizasem în curtea mătusii mele de la Galați (o curte lungă, lungă, cu pomi mulți), un fel de scenă pe care mă suiam, cântam, dansam, ma scălămbăiam în toate felurile… Asta era joaca mea. Compuneam și cântecele și poezioare. (…)

Într-o zi m-am dus cu ai mei la cinema și am văzut un film care mi-a schimbat viața. Nu știu exact de ce m-oi fi hotărât eu în clipa aceea să mă fac actriță, dar așa a fost! Când le-am spus alor mei cum m-am decis, s-a ținut consiliu de familie și toata lumea a zis: „Nu!”. Paie pe foc a pus o mătușă de-a mea, care a declarat: „Nu se poate asa ceva! Tu ai un nas lung și o gura până la urechi! Lungă, slabă și zăludă! Nu! Nu! Actrițele sunt frumoase! Ce să cauți tu în lumea lor?”. Bineînțeles că m-am întristat. Știam că sunt urâtă, totuși le-am raspuns: „Și Birlic e urât și a ajuns un mare actor. Așa că o sa fac comedie!', a susținut atunci actrița, potrivit forumula-as.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton