Cine va fi personajul negativ în viitorul film cu James Bond. A câștigat un Oscar!

Deși s-a speculat că pentru Daniel Craig nu va mai exista un alt James Bond, iată că, se pare, actorul va fi în continuare Agentul 007. Surprinzătoare este și alegerea personajului negativ, cel care îi va da replica lui Daniel Craig în viitorul James Bond! A câștigat un Oscar…

Daniel Craig și faimoasa mașină Aston Martin DB5 în „Skyfall

Actorii au început deja negocierile pentru cel de-al 25-lea film din seria James Bond și, chiar dacă se specula că, de data asta, va fi un agent 007 de culoare, în persoana lui Idris Elba, iată că blondul cu ochi albaștri Daniel Craig u va ieși din personaj. Nu încă… Mai mult, producătorii filmului ne pregătesc tuturor o surpriză de proporții. După câte se pare, în noua producție, personajul negativ și cel care îi va da replica lui Craig până la sfârșitul filmului (doar se știe că cei răi mor fix în ultimul minut!) este nimeni altul decât super talentatul actor Rami Malek.

Rami Malek a câștigat anul acesta Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor.

Rami Malek a câștigat anul acesta Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor.

Noul film din seria James Bond va apărea în 2020

Filmul va apărea în luna aprilie 2020 și va fi cel de-al cincilea din serie în care va juca Daniel Craig. Și dacă Idris Elba nu a avut norocul (nu încă!) de a fi următorul James Bond, în schimb personajul feminin va fi jucat de actrița de culoare Lupita Nyongo, în timp ce actorul Billy Magnussen va juca rolul ofițerului CIA. Se pare că filmul se va numi Shatterhand, dar numele încă nu a fost confirmat.

Rami Malek, în rolul lui Freddie Mercury, în Bohemian Rhapsody (2018)

Rami Malek, în rolul lui Freddie Mercury, în Bohemian Rhapsody (2018)

Se pare însă că Rami Malek, care până acum a fost ocupat cu show-ul său TV Mr. Robot, își va negocia programul de așa natură încât să poată juca și rolul personajului negativ din următorul James Bond. Faptul că a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun actor, anul acesta, cu rolul lui Freddie Mercury din A Bohemian Rhapsodhy îl face deja să fie supracalificat pentru rol, dar cu atât mai mult noul film din seria James Bond va merita văzut.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton