Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei băieți ai regretatului Ion Caramitru

.

Ion Caramitru era căsătorit de 45 de ani cu actrița Micaela Caracas și împreună aveau trei băieți- Andrei, Ștefan și Matei, însă toată viața a fost discret cu viața de familie. Dintre cei trei băieți ai regretatului actor, Andrei Caramitru este cel mai cunoscut, în urma carierei sale în politică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ion Caramitru a fost extrem de rezervat cu privire la ce se întâmpla în viața sa personală. Actorul era de părere că nu trebuie făcut public ceea ce se întâmplă în familia sa, motiv pentru care a evitat mereu să vorbească despre subiecte ce nu priveau partea profesională.


Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viaţa de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul.


Dacă sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a încercat să fiu vânat, să se găsească acel ceva, ori chiar să se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea.

N-am dat astfel de ocazii când s-a recurs la invenţii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am răspuns, nu toate meritau acest efort. Te consumă să tot dai dezminţiri pentru orice prostie. Şi chiar n-am avut timp pentru asta, spunea Ion Caramitru la un moment dat.


Citește și: Ce pensie are Ion Caramitru.Actorul a strâns o avere impresionantă, alături de soția lui, actriță de meserie

Citește și: Ion Caramitru a murit.Era internat de câteva săptămâni

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:’Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Cine sunt și cu ce se ocupă cei trei băieți ai regretatului Ion Caramitru

Micaela și Ion Caramitru și-au ținut căsnicia departe de lumina reflectoarelor și au avut apariții extrem de rare la evenimente. Cei trei băieţi ai cuplului Caramitru nu au urmat drumul actoriei.


Andrei Camitru (44) a urmat o carieră în afaceri, fiind economist de profesie. El a urmat studiile în Elveția și o perioadă a fost și consilierul vicepremierului Dan Barna.

Ștefan Caramitru (38) a ales să cânte în trupa The Lefters’, iar Matei (25) este inginer de sunet.

Ce spunea Andrei Caramitru despre meseria de actor a tatălui său

Întrebarea va fi cum vii dintr-o familie de artișți și te duci să fii economist? Toată lumea mi-o pune. Să fii artist este o vocație și o profesie foarte dificilă. Pentru oameni care o văd de departe – văd partea frumoasă a vieții unui artist și văd pe cei care au succes.


Or, eu trăind de mic în această lume, am văzut oameni cu foarte mult talent care n-au reușit pentru că n-au avut noroc, am văzut și depresiile prin care trec anumiți artiști, care sunt judecați ca persoană.

Pentru că tu când mergi să iei un rol, nu vii cu niște competențe tehnice. Eu vorbesc aici cu dvs. pentru că sunt economist și mă pricep pe parte economică. Or, tu ca actor vii tu ca persoană să te vinzi. Când ți se spune NU, este mult mai traumatic decât la un interviu pentru un job pe care nu-l iei‘, declara Andrei Caramitru într-un interviu pentru Digi 24.


Micaela Caracaș, văduva lui Ion Caramitru: „Sunt o persoană foarte optimistă'

La rândul ei, soţia actorului, la fel de discretă și rezervată, a
evitat să vorbească de-a lungul timpului despre relația cu Ion
Caramitru. Ea a vorbit despre regretele din plan profesional, evitând să
atingă latura personală.

„Trecerea anilor îţi aduce mai multe amintiri, unele te apasă, unele te bucură, dar asta face parte din viaţă şi cine nu îmbătrâneşte nu are parte de bagajul ăsta pe care îl duce cu el până la capăt. Sigur că mi-aş dori să pot să mă întorc în timp acum!


Aş fi mai înţeleaptă, aş ştii de ce să mă feresc, aş profita de anumite situaţii, ca să fie mai bine. Cel mai mare regret e că nu am avut un rol care să urmeze celui pe care l-am facut în filmul lui Lucian Pintilie. Dacă ar fi să mă definesc în câteva cuvinte aş spune că sunt o persoană răbdătoare şi foarte optimistă, a povestit actriţa pentru Jurnalul Naţional.