Cine sunt și cu ce se ocupă Bogdan și Cristian, copiii lui Alexandru Arșinel. Nu au urmat cariera tatălui

 Ifrim Georgiana
.

Cine sunt și cu ce se ocupă Bogdan și Cristian, copiii lui Alexandru Arșinel. Vineri, 29 septembrie, marele actor s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, după ce, în ultimele luni, a avut numeroase probleme de sănătate. Regretatul actor a lăsat în urmă doi fii îndurerați, Bogdan și Cristian. Iată cu ce se ocupă cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din anul 1968, Alexandru Arșinel a fost căsătorit cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi copii și care i-a fost alături până în ultima clipă a vieții. Despre familie și soție, regretatul actor a vorbit rar, însă, în cartea „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei', lansată în 2012, acesta a dezvăluit începutul poveștii de dragoste cu Marilena. După cununia civilă, cei doi au locuit într-un cămin, cu baia la comun, acolo unde a venit pe lume și primul lor copil, Bogdan. La o distanță de trei ani, actorul și soția sa au devenit părinți pentru a doua oară.

arsi-1-1arsi-1-1

Cine sunt și cu ce se ocupă Bogdan și Cristian, copiii lui Alexandru Arșinel. Niciunul dintre fiii actorului nu a urmat cariera acestuia. În schimb, cei doi au fost atrași de lumea antreprenoriatului și și-au dezvoltat propriile afaceri.

Citește și: Ce spunea Alexandru Arșinel despre moarte:”Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu”

Citește și: În ce și-a investit averea Alexandru Arșinel.Avea 4 case, terenuri, dar și o colecție de timbre

Citește și: Adrian Titieni regretă divorțul de Adriana Titieni, mama copiilor săi, după 23 de ani de căsnicie:”Că este vinovăție, că este greșeală…”

Citește și: Cum arată acum Silvia Chifiriuc.La 49 de ani, soția lui Petre Roman are o siluetă de invidiat

Cine sunt și cu ce se ocupă Bogdan și Cristian, copiii lui Alexandru Arșinel

Bogdan Arșinel este fiul cel mare al regretatului actor și s-a născut în 1970. El este cel care a confirmat moartea tatălui său. Acesta este de profesie inginer constructor și a făcut avere de pe urma chiriilor. Se pare că Bogdan deține o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania din insula grecească Halkidiki, pe care obișnuiește să o închirieze turiștilor.

În 1973, s-a născut cel de-al doilea fiu al actorului, Cristian Arșinel. Acesta a urmat cursurile Facultății de Drept, apoi cele ale Academiei de Studii Economice din București (ASE). Mezinul familiei și-a încercat norocul în agricultură, produsele sale fiind comercializate în mai multe supermarketuri, potrivit fanatik.ro.

În urmă cu ceva timp, Alexandru Arșinel obișnuia să vândă în piață legumele cultivate de fiul său. Acesta a fost adesea surprins cărând cu maşina de acasă spre piaţa volantă de la Cotroceni câteva lădiţe cu legume proaspete.

Cu ce s-a ocupat soția actorului

Pe de altă parte, soția actorului a lucrat ca asistentă medicală. În 2016, Marilena Arșinel a suferit un accident, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru. Din păcate, aceasta a rămas cu sechele si de atunci are nevoie permanentă de îngrijiri.

Întâlnirea dintre marele actor și soția sa a avut loc în anul 1966, la ştrandul Tineretului.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.

Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a scris Alexandru Arșinel, în cartea sa.

Sursa foto: Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton