Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral: „Ar trebui să ia o medicație. E nebun”

.

Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Emisiunea de la ProTV se apropie de final, iar emoțiile sunt la cote maxime pentru cei trei concurenți rămași în Republica Dominicană. Giani Kiriță, Anisia Gafton și Sali Levent vor lupta pentru titlul de „Regele' sau „Regina' Junglei. Iată ce spun prezentatorii show-ului despre ultimele vedete rămase în competiție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’ se va difuza în direct, în seara de joi, 24 noiembrie. Ultimii concurenți rămași în emisiune sunt Giani Kiriță, Anisia Gafton și Sali Levent și vor lupta pentru premiul cel mare. În anul 2015, Cătălin Moroșanu a câștigat titlul de „Regel junglei’ și a încasat 40.000 de euro, dintre care suma de 30.000 de euro a reprezentat premiul concursului. Înainte de marea finală a show-ului, Adela Popescu și Cabral au făcut câteva declarații neșteptate despre cei trei finaliști.


Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Emoțiile sunt mari, având în vedere că emisiunea se apropie de marea finală. Emisiunea se află la cel de-al doilea sezon, revenind pe micile ecrane după o pauză de 7 ani.

Citește și: Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!Când se difuzează și cine sunt semifinaliștii din sezonul 2


Citește și: De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Mi-au apărut niște…’

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control:„Dacă te lupți cu el, nu ai nicio șansă’

Citește și: 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John:„Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…’

Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Înainte de marea finală, Cabral a ținut să le facă câte o caracterizare celor trei concureți rămași în Republica Dominicană. Se pare că Giani Kiriță a reușit să-și atingă obiectivele propuse, Anisia Gafton s-a făcut remarcată prin spontaneitatea sa, în timp ce Sali Levent a reacționat neașteptat în unele situații de criză.


„Giani s-a încordat foarte tare să rămână la personajul lui, să spunem și a făcut lucrurile așa cum a plecat cu ele hotărâte de acasă.

Anisia este fiica haosului. Este: ‘Ce-o fi, o fi. Să vedem acolo, iar Sali este de internare. Pe bune, el ar trebui să ia o medicație, ceva. Omul e nebun.

În momentul în care a venit uraganul, nenorocirea aia peste noi, s-a dărâmat toată tabăra, el plângea: ‘Cum? Jungla mea. Unde ne mai chinuim?’, a spus Cabral despre finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, potrivit fanatik.ro.


Cum i-a afectat urganul Fiona pe cei doi prezentatori

Un moment mai puțin plăcut trăit de cei doi prezentatori și concurenții emisiunii a fost acela când uraganul Fiona a făcut ravagii în Republica Dominicană. Pentru că Adela Popescu și familia ei au rămas fără provizii, Cabral s-a oferit să-i ajute cu mâncarea preparată de soția sa.


„Eu a trebuit să desfac aragazul. Că aragazul mergea pe gaz, pe butelie, dar avea niște senzori din ăștia de siguranță. Trebuia băgat în priză sărăcia de aragaz. Și atunci, mi-am spart o baterie externă de a mea, am desfăcut aragazul și am pus acolo’, a povestit Cabral.

Acesta a susținut că drumul până la locuința colegei sale a fost dificil, având în vedere condițiile meteorologice: „Palmieri care zburau, ciulini, câini luați de vânt și o mașină bușită pe toate părțile’

Sursa foto: Facebook