Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. 11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro

.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Românii au Talent. După semifinala de vineri, 5 mai, s-au decis cei 11 concurenți ce vor ajunge în marea finală. Aceștia se vor lupta cot la cot pentru o miză uriașă, marele premiu pus la bătaie de PRO TV valorând 120.000 de euro! Iată cine sunt aceștia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Vineri, 5 mai, la PRO TV a fost difuzată și cea de-a doua semifinală Românii au Talent 2023. În urma acesteia s-a stabilit lista concurenților finaliști. În total, 11 participanți se vor lupta în marea finală, fiecare sperând să pună mâna pe premiul uriaș, în valoare de 120.000 de euro.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Așadar, după cele două semifinale Românii au Talent, difuzate la PRO TV, concurenții rămași în concurs se pregătec acum de marea finală. Aceasta va avea loc vineri, 12 mai 2023. Cei 11 norocoși ajunși în ultima etapă a show-ului de talente vor da tot ce-i mai bun pentru a câștiga.


Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim…’

Citește și: Ce face Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini de la Românii au talent, pentru a înfrunta mai ușor greutățile vieții: „Așa obișnuim…’

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică: „Să ne trăiască 1000 de ani'. Imagini de la petrecere

Citește și: Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea’


Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Primii concurenți ce ajung în finală au fost dezvăluiți la finalul primei semifinale Românii au Talent. Aceștia sunt Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor) și Rareș Prisacariu (actor).

După a doua semifinală, telespectatorii au aflat și cine sunt concurenții care li se alătură primilor finaliști în marea finală Românii au Talent, de pe 12 mai. Aceștia sunt: Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare) și Eduard Dragu Sălăgean (pianist).


Carina Veghiu a primit Wildcard de la jurați și merge în finală

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Și concurenta Carina Veghiu a avut parte de o mega-surpriză la Românii au Talent, căci a primit un „Wildcard’ din partea celor patru jurați.

Andi Moisescu, Andra Măruță, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au decis să-i ofere cardul fetiței de 11 ani, fapt ce face posibil ca aceasta să ajungă în finală. „Wildcard-ul’ reprezintă alegerea pe care o pot face jurații pentru a propulsa un concurent direct în finală, sistemul fiind introdus încă din sezonul 7.


Ce concurenți sunt propuși pentru premiul de originalitate

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Așadar, vineri, pe 12 mai, la Românii au Talent se desfășoară marea finală a sezonului 13. La fel ca în anii trecuți, telespectatorii își vor putea vota preferații, sistemul de votare fiind deschis toată săptămâna.


Dar asta nu e tot! În prima semifinală de la Românii au Talent 2023, doi concurenți au fost propuși pentru premiul de originalitate. Aceștia sunt Oleg Spînu și Bianca Avram și au șansa să câștige 10.000 de euro. În total, la cele două semifinale au participat 24 de concurenți, dar doar 11 au trecut în finală.

Sursă foto: Captură ecran