Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Patru concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

.

Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Survivor România 2023! S-a aflat cine sunt finaliștii Survivor România 2023. După eliminarea Alexandrei Porkolab de luni, 22 mai, doar patru concurenți au mai rămas în competiție, dornici să pună mâna pe marele premiu. Iată între cine se dă ultima „bătălie' în Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!


Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Doar câteva zile au mai rămas până la marea finală Survivor România 2023. De pe data de 9 ianuarie, de la debutul noului sezon, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, cu toții dorindu-și să obțină trofeul, dar și premiul de 100.00 de euro. Ultima „bătălie’ se va desfășura miercuri, 24 mai, între norocoșii finaliști.

Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. De-a lungul competiției Survivor România 2023, telespectatorii și-au luat „la revedere’, pe rând, de la concurenții eliminați. Doar patru au reușit să rămână în concurs și să facă față atât condițiilor grele, cât și curselor extenuante. Așadar, lupta se dă acum între Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.


Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici'

Citește și: Ștefania Stănilă este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Ce se întâmplă cu ceilalți nominalizați

Citește și: Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea: „Mama și tata cum să privească? Ai mei…’

Citește și: Cum arată și cât costă treningul cu două cruci purtat de Gigi Becali. Alexandru Ciucu îi face hainele: „Știe foarte bine ce vrea. Estimativ, în jur de…'


Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023

Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Concurenții au rămas în această formulă după ce Alexandra Porkolab a fost eliminată în episodul 59, difuzat luni, 22 mai 2023.

„Concurentul care își ia adio de la acest sezon de Survivor, în această seară de consiliu tribal, este… Alexandra Porkolab, a anunțat Daniel Pavel la Survivor România 2023.


Patru concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Așadar, finala Survivor România 2023 se va da între Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

Telespectatorii PRO TV vor afla în direct din Republica Dominicană, miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, cine pune mâna pe marele premiu, dar și pe mult râvnitul trofeu. Până atunci, fanii emisiunii sunt invitați să-și urmărească preferații și luni și marți, de la ora 21:30, tot la PRO TV, bineînțeles.


Ce arată statisticile de la casele de pariuri despre câștigătorul Survivor 2023

Cine sunt finaliștii de la Survivor 2023. Potrivit statisticilor, cele mai mari șanse de câștig le au Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Cel puțin așa arată casele de pariuri. Verdictul final se va afla însă miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, la PRO TV, în finala Survivor 2023.


„Cu drag, bucurie în scris și (aproape deja) dor de voi, închei aici ultima filă a jurnalului meu dominican. Vă mulțumesc, ca de fiecare dată, că ne sunteți aproape, că trăiți alături de noi la cea mai mare intensitate și că ne arătați că munca noastră contează pentru voi, cei de acasă.

Să ne re…citim cu bine! Până atunci, o duminică tihnită și ne vedem luni, marți, de la 21:30 și miercuri, de la 20:30, a transmis Daniel Pavel în jurnalul său la Survivor 2023, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram