Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț: „Datorită ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste”

.

Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț. În urmă cu puțin timp, Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Steven și se pregătesc să devină soți cu acte-n regulă. Acum, bruneta a spus cine este persoana care i-a făcut cunoștință cu proaspătul său logodnic. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Pe 27 iulie, în cadru restrâns, Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Steven, s-au logodit în biserică. Vestea logodnei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, în urmă cu puțin timp, cei doi nu recunoșteau că formează un cuplu. Bruneta a susținut că ea și logodnicul său se gândesc deja la momentul când vor avea și un copil și sunt pregătiți să îmbrățișeze rolul de părinți. Într-un interviu recent, Adriana Bahmuțeanu a ținut să-i mulțumească unei persoane speciale pentru faptul că i l-a scos în cale pe George Steven. Aceasta a mărturisit că trăiește „o frumoasă poveste de dragoste’.


Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț. Bruneta este în culmea fericirii și urmează să se căsătorească oficial, cu acte. Aceasta a mărturisit că întâlnirea cu George Steven nu a fost întâmplătoare, ci a fost facilitată de o persoană apropiată din cercul lor de prieteni.

Citește și: Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Afaceristul este prieten cu vedetele de la Hollywood:„S-a făcut o gașcă, ce să zic’


Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!’

Citește și: Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian:'Alex știa de existența lui…'

Citește și: Marius Tucă, dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale:'Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu'

Cine le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și viitorului ei soț


Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că l-a cunoscut pe logodnicul său prin intermediul lui Carmen Harra. Aceasta i-a mulțumit clarvăzătoarei, susținând că, datorită ei, trăiește astăzi „o frumoasă poveste de dragoste’.

„Vreau să îi mulțumesc unei prietene speciale din viața mea, doamnei doctor Carmen Harra, este cea care ne-a adus împreună, de fapt, și datorită ei, iată, astăzi, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și îi mulțumesc din suflet pentru asta. Eu și Carmen am făcut niște emisiuni online și voia să trimită un pachet cu cadouri cursantelor noastre, dar nu avea cu cine. George s-a oferit să le livreze și și-a dorit foarte mult să mă cunoască’, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, potrivit wowbiz.ro.


„A venit exact ce-mi doream să vină în viața mea’

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că viața ei s-a așezat exact așa cum a sperat. Aceasta a susținut că ea și logodnicul ei au aspirații comune, amândoi dorindu-și să întemeieze o familie.


„A venit exact ce-mi doream să vină în viața mea! Îmi doream foarte mult o familie, mulți copii, să fim fericiți, să duc o viață normală de cuplu și de familie. Și uite că asta a venit. Cred că m-am rugat prea mult la Dumnezeu, pentru că tot ce mi-a dat este foarte frumos. Noi am vrut, de fapt, să mergem să luăm o binecuvântare de la preot, ca să avem o relație binecuvântată de Dumnezeu.

Am zis că e primul pas ca să ne oficializăm relația, pentru că avem amândoi o vârstă, suntem oameni maturi și n-am vrut să ne ascundem’, a adăugat bruneta potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook