Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. Are 18 ani și note mari la școală

.

Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. În urmă cu un an, tânărul în vârstă de 18 ani și-a făcut debutul în industria muzicală și este unul dintre cei mai populari trapperi în rândul adolescenților. Deși s-a lansat de puțin timp, artistul a cunoscut un succes fulminant și a participat la numeroase emisiuni radio și TV. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. În octombrie 2019, YNY Sebi a lansat prima sa melodie, intitulată „TOP’. Melodia a strâns aproape 9 milioane de vizualizări și este, până în prezent, unul dintre cele mai ascultate hituri ale artistului. De-a lungul timpului, aceasta a colaborat cu mai mulți cântăreți din România, între care se numără și MGK666, Petre Ștefan, Berechet, Dorian Popa sau Bogdan de la Ploiești.

Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. Deși multă lume îl cunoaște pe YNY Sebi datorită activității sale pe plan muzical, puțini sunt cei care care au ajuns să-l cunoască pe aceasta așa cum este în viața de zi cu zi. A făcut performanță în sport, este un elev silitor și are planuri mari de viitor. Iată câteva detalii neștiute despre cea mai nouă senzație a muzicii trap din România!


Citește și: Simona Gherghe a ajuns cu fiica ei la medic, în vacanța din Grecia:„După teste și consultații, am găsit…’

Citește și: Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii:'Am realizat acest vis…'

Citește și: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul Jasminei:'Pentru noi ești copilul perfect'

Citește și: Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania:„Costumele de baie sunt…’


Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. Tânărul de 18 ani este elev în clasa a 12-a, la un liceu din Buzău. Acesta urmează un profil umanist și își dorește să se înscrie la o facultate de Drept sau ASE, potrivit a1.ro.

Deși are mai tot timpul ocupat, artistul se străduiește să fie un elev silitor și nu neglijează nicio materie. Acesta a intrat la liceu cu media 9,40. În cadrul mai multor emisiuni la care a participat, acesta a susținut că tratează școala cu prioritate, chiar dacă o mare parte a timpului și-o petrece la concerte și în studioul de înregistrări.


În numai un an de carieră, versurile melodiilor sale sunt fredonate de o mare parte dintre tinerii de la noi din țară. Totodată, acesta a legat relații strânse cu unii dintre cei mai cunoscuți vloggeri și artiști ai momentului, precum Abi Talent, Dorian Popa sau Petre Ștefan.

YNY Sebi a făcut sport de performanță

Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. Puțină lume știe că, timp de 7 ani, tânărul a făcut baschet de performanță. Acesta a renunțat la sport în momentul în care și-a descoperit marea lui pasiune: muzica.


Acesta a recunoscut că succesul pe plan muzical îi provoacă câteva probleme la școală, întrucât profesorii nu îi înțeleg proiectul lansat în urmă cu an.

„Simțeam că tot ceea ce fac nu mai este apreciat de nimeni și începusem să îmi pierd complet încrederea în mine. Asta punea stăpânire pe mine, pe gândurile mele și pe planurile de viitor pe care la aveam. Acum… iată-mă aici! Nu o să uit niciodată luna octombrie a anului 2019, momentul în care am lansat prima mea piesă’, declara trapper-ul în urmă cu ceva timp.


Trapperul și-a construit o întreagă comunitate pe Youtube

Cine este YNY Sebi, trapperul care ocupă locul 1 în trending. Pe canalul său de Youtube, trapperul a publicat numai 30 de videoclipuri, însă are peste 300 de mii de urmăritori. În prezent, cea mai populară piesă a sa, „Abu Dhabi’, a strâns peste 13 milioane de vizualizări.


În luna iunie, acesta a lansat o piesă în colaborare cu Dorian Popa, intitulată „La Dans’. Melodia a fost compusă în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul acesteia a fost regizat de Ionuț Trandafir. Piesa a cunoscut un real succes, fiind ascultată de peste 2 milioane de persoane.

„Din clipa în care Șerban Cazan mi-a trimis demo-ul, mi-am dat seama că este o piesa pe care mi-o doresc. Mi-a plăcut din prima secundă, și în continuare mi se pare o piesa genială. Are un feeling pe care nu îl întâlnești foarte des în studio, iar în momentul în care prinzi un cântec bun, care are potențialul de a deveni hit, ești încântat în calitate de artist’, a declarat Dorian Popa, potrivit kissfm.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram & Captură video