Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Locuiește cu logodnicul ei

.

Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Ștefania Laura Pop se numără printre concurenții de la Chefi la Cuțite. Tânăra face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, reprezentată de aurul roz. Aceasta a ajuns în competiția de la Antena 1 după ce a fost înscrisă de fratele ei, pentru că ea nu și-a putut învinge emoțiile. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Ștefania Laura Pop are 24 de ani și este de loc din Târgu Mureș. Concurenta de la Chefi la cuțite, sezonul 10, este de meserie cofetar. Și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie de la o vârstă relativ fragedă, în special pentru deserturi. Cu toate acestea, nu s-a gândit niciodată că va participa în acest cooking show, mai ales să treacă de bootcamp.

Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Copleșită de emoții, Ștefania Laura Pop nu a avut curaj să se înscrie de una singură la Chefi la cuțite. Cel care a ajutat-o a fost fratele ei, sigur pe abilitățile concurentei în bucătărie. Tânăra a povestit că ruda ei o tot „amenința’ că va face asta, de ceva timp încoace.


Citește și: Cine este Arminia Lorena Grad de la Chefi la Cuțite.Iubitul ei e cu 17 ani mai în vârstă

Citește și: Cine este Gheorghe Nicolae de la Chefi la Cuțite.Gigi Burger a fost fotbalist

Citește și: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat din cauza Brigittei Gheorghe, la Chefi la cuțite:„Pe bune, așa tupeu?’

Citește și: Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la Cuțite.Mama lui l-a născut în urma unui accident casnic

Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite


Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Ștefania Laura Pop e colegă cu Florin Dragomir, cuțitul de aur, Raluca Luciana Todea, Dan Manciu, Roxana Crudu și Ahmad Daas, în echipa lui Florin Dumitrescu.

„La Chefi la Cuțite m-a înscris fratele meu, care mă tot amenință de ceva timp că ar face chestia asta. De bunăvoie nu cred că aș fi venit, pentru că am un oarecare track așa de ce înseamnă emisiunea’, a declarat Ștefania Laura Pop la Chefi la Cuțite.

Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite e cofetar


Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. Potrivit spuselor concurentei, aceasta a fost pasionată de dulciuri dintotdeauna. Mai întâi, i-a plăcut să le mănânce, iar apoi să le gătească. Și-a dat seama că vrea să devină cofetar încă din perioada liceului, dar părinții ei și-ar fi dorit să aibă altă meserie.

„Mereu am fost pasionată de dulciuri, în principal să le mănânc la început și cumva la un moment dat mi-am dat seama că aș putea să fac mai mult în partea aceasta. Eram și acolo 17- 18 ani, urma să termin liceul și trebuia să iau o decizie, ce să fac mai departe în viață.


Știam deja în capul meu că mi-aș dori să fiu cofetar, dar parcă era foarte greu să spun cu voce tare, pentru că am fost tot timpul genul acela de elev care învață foarte bine la școală, eram într-o clasă foarte bună, la unul dintre cele mai bune licee din Târgu Mureș.

Părinții mei aveau tot timpul așteptări de la mine să devin medic, avocat, ceva în zona asta, inginer’, a povestit concurenta de la Chefi la cuțite.

Concurenta de la Chefi la cuțite e logodită

Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite. O perioadă, Ștefania Laura Pop a încercat să se adapteze Facultatea de Inginerie din Cluj-Napoca, însă, când și-a dat seama că nu poate renunța la marea ei pasiune a întrerupt cursurile. A venit apoi la București pentru a urma un curs de cofetar, iar mai apoi s-a și angajat în domeniu. De la 20 de ani, aceasta face o diversitate impresionantă de deserturi cu care se mândrește.


„Munca în laborator a fost pentru mine momentul în care mi-am dat cu adevărat seama că îmi place ceea ce fac’, a explicat Ștefania Laura Pop.

Ștefania Laura Pop: „M-am mutat cu logodnicul meu și îi fac de mâncare’


Cine este Ștefania Laura Pop. Cu toate că desertul său i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite, Ștefania Laura Pop susține că mai are foarte mult de învățat, la capitolul mâncăruri. Printre altele, ea a menționat că e logodită și că-i gătește des iubitului său.

„Știu să fac, nu e chiar punctul meu forte, trebuie să recunosc, dar în ultima vreme gătesc mult mai mult, că am contextul. M-am mutat cu logodnicul meu și îi fac de mâncare. Încerc tot felul de chestii, pentru că îmi place bucătăria în sine, adică senzația pe care mi-o dă atunci când gătesc ceva’, a conchis ea.


Sosia lui Gordon Ramsay, apariție spectaculoasă la Chefi la cuțite, sezonul 10

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați special. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Captură video