Cine este Ștefan Mandachi, primul "Șef sub acoperire". Are doar 34 de ani și e milionar

.

Astăzi, 9 februarie 2021, telespectatorii ProTV vor putea urmări noul sezon al emisiunii Șef sub acoperire. Cel care se va deghiza de această dată este antreprenorul Ștefan Mandachi. El va fi muncitor în propria sa companie și va încerca să afle care sunt neregulile ascunse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea va fi difuzată o dată pe săptămână, în ziua de marți. Ștefan Mandachi este primul șef care se deghizează în emisiunea din acest an. El a devenit celebru în toată țara după ce a inițiat manifestul „România vrea autostrăzi’ cu sloganul #șîeu. Acesta a fost o formă de protest împotriva lipsei de autostrăzi din România.


Tânărul antreprenor este apreciat de multe persoane din țara noastră, pentru curajul lui de a-și asuma opiniile în mod public. Are doar 34 de ani și s-a născut în Călărași, dar are deja mai multe afaceri, fiind antreprenor de succes. De asemenea, este și fondatorul a numeroase francize. Dintre acestea se numără și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei.


Cine este Ștefan Mandachi, primul „Șef sub acoperire' din 2021

La bază, profesia lui este cea de avocat. A profesat timp de câțiva ani, după ce a terminat Facultatea de Drept. Ulterior, a decis să se dedice în totalitate propriei sale afaceri. A început mai multe afaceri în timpul facultății, iar în anul 2012 a deschis un restaurant cu servire rapidă. Și-a dorit să cucerească această piață profitabilă și a reușit.

Astfel a reușit să configureze cu succes un nou concept de restaurant cu specific grecesc. El a lansat un lanț de magazine, în urmă cu 8 ani. Așa a ajuns la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an. „A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă’, a spus Ștefan Mandachi, despre experiența „Șef sub acoperire'.


Citește și: Se reaprinde scandalul! Silviu Prigoană: „Adriana Bahmuțeanu că nu a plătit pensia alimentară a copiilor de doi ani’

Citește și: Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata’


Citește și: Ana Morodan a pozat topless, pentru prima oară. Ce spune despre sânii ei: „De când am slăbit, sunt…’

Ce spune afaceristul despre viața lui. Drama care l-a marcat

Cu toate că mulți îl admiră pentru curaj și pare să aibă mereu zâmbetul pe buze, afaceristul a trecut printr-o dramă cumplită. Însă, chiar și din durere, el a învățat o lecție prețioasă.

„Mi-e teamă să nu mor un ratat vocațional. Adică dacă mor, măcar să spun că am făcut ce mi-a plăcut. Eu nu vreau să mor cu ‹‹of›› în suflet. Am rămas cu semne de întrebare majore după ce n-a mai fost mama.


Am învățat că trebuie să lupți până în ultima clipă a vieții, așa cum a luptat ea, i-a fost extrem de greu, cumplit. Toată viața m-am temut să nu moară mama. Până nu a venit doctorul să îmi spună ‹‹condoleanțe››, nu am crezut că va muri. Până în ultima clipă i-am zis să fie supraom', a povestit afaceristul.


După ce mama lui s-a stins din viață, Ștefan și-a dat seama că a primit o lecție din partea Divinității. Așa a realizat ce drum trebuie să urmeze, de fapt, mai departe. El are și un sfat valoros pentru toți cei care îl urmăresc.

„Trebuie să trăiești viața visurilor tale, să nu iei viața în glumă. E lecția pe care Dumnezeu mi-a dat-o cu mama: că trebuie să trăiesc în acord cu ceea ce vrea sufletul meu. Eu am o obsesie- orice om care își găsește vocația trebuie să picure și un pic de antreprenoriat pentru a face din asta o posibilitate de a trăi.’, a mai spus Ștefan Mandachi pentru insociety.ro.