Cine este soțul Oliviei Păunescu. Primele imagini cu el, după 3 ani de căsnicie: „Timpul parcă s-a oprit în loc”

 Ifrim Georgiana
.

Cine este soțul Oliviei Păunescu. Are o carieră impresionantă în televiziune, iar de 3 ani este căsătorită cu Ștefan. De-a lungul timpului, prezentatoarea de la Antena 1 a fost discretă în ceea ce privește căsnicia sa și a evitat să posteze fotografii cu partenerul său de viață. Acum, însă, cei doi se află în vacanță, iar Olivia Păunescu a făcut publice câteva imagini în care este surprinsă în brațele soțului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În septembrie 2019, Olivia Păunescu s-a căsătorit civil, iar o lună mai târziu a făcut cununia religioasă, în Dubai. Prezentatoarea a ales ca aceste evenimente să se desfășoare într-un cadru restrâns, motiv pentru care au fost invitați doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Mai mult, prezentatoarea a fost întotdeauna rezervată cu privire la relația ei, pe care nu a expus-o pe rețelele de socializare. Acum, aceasta a făcut o excepție și a publicat câteva imagini inedite cu soțul ei, Ștefan.

olivia-1olivia-1

Cine este soțul Oliviei Păunescu. În aceste momente, cei doi soți petrec câteva momente de relaxare și distracție în Grecia. Iată cum au fost aceștia surprinși!

Citește și: Prezentatoarea Olivia Păunescu s-a căsătorit.Primele imagini de la nunta vedetei

Citește și: Olivia Păunescu, prezentatoarea de la Antena 1, s-a căsătorit în secret.Cine e soțul vedetei

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit:„Nu credeam că va veni și ziua în care…'

Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie, la 43 de ani:„Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani'

Cine este soțul Oliviei Păunescu

Aflați în Santorini, Oliviei Păunescu și soțul ei au făcut câteva fotografii împreună. Pe contul său de Instagram, prezentatoarea de la Antena 1 i-a dedicat acestuia câteva rânduri.

„Aș putea să scriu atât de multe lucruri minunate… pentru că așa mă simt lângă bărbatul meu. Dar la finalul unei zile superbe, în care timpul parcă s-a oprit în loc pentru noi, vreau doar să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot și pentru toate! Și să-L rog să ne țină fericirea și iubirea până la final!', a transmis vedeta.

Ce diferență de vârstă există între prezentatoare și soțul ei

Între Olivia Păunescu și soțul ei există o diferență de vârstă de 20 de ani. De câțiva ani, prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ștefan, cel despre care se știe că este un om de afaceri de succes.

Într-un interviu recent, prezentatoarea a mărturisit că este adepta mâncării gătite, chiar dacă nu este cea mai pricepută în bucătărie.

„Îmi place foarte mult mâncarea gătită, iar mama îmi gătește aproape zilnic. Mă duc și iau cu oala de la ea. Stăm foarte aproape.

Din punctul meu de vedere, ciorba este pe primul loc în topul preferințelor, îmi place foarte mult orice tip de ciorbă. Mănânc ciorbă dimineața, la prânz și seara dacă s-au putea și consum mâncare gătită. Îmi face tot felul de bunătăți. Am o relație foarte bună cu mama și tot timpul îi spun: Mi-ar fi poftă… Nu cred că se sfârșește ziua și mă sună: Ți-am făcut, vino să iei!', a povestit Olivia Păunescu, care recunoaște că nu se descurcă așa de bine în bucătărie.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton