Cine este soția lui Dumitru Dragomir, femeia pe spune că nu a înșelat-o niciodată: "Este o sfântă"

.

Cine este soția lui Dumitru Dragomir. Este căsătorit de mai bine de jumătate de secol cu Vica, femeia de care a vorbit mereu admirabil, susținând că o iubește mai mult decât pe el însuși. Dumitru Dragomir a spus de nenumărate ori că n-ar fi reușit nimic în viață fără jumătatea sa și a jurat că niciodată nu și-a înșelat soția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Dumitru Dragomir a povestit în emisiunea „40 de întrebări’, la Kanal D, care sunt secretele mariajului său de 54 de ani cu soția sa, Vica. Și ce efect a avut femeia asupra lui, mărturisind că a iubit-o dintotdeauna enorm și nu a înșelat-o niciodată.

„Soția mea a fost o sfântă, eu nu. Bărbatul trebuie să aducă, am avut o educație țărănească, iar femeia să aibă grijă de bărbat și de casă. Doar de ea am fost mulțumită în cursul vieții mele’, i-a conturat Dragomir portretul soției.


Dumitru Dragomir: „O iubesc mai presus decât părinții mei’

Declarația de dragoste este totală: „O iubesc mai presus decât pe părinții mei, mai presus decât pe mine și pe Dumnezeu! Eu am fost țăran cu educație. Nevasta e sfântă! Dacă am supărat-o, îi cer scuze din când în când, chiar și la emisiuni. O iubesc ca în prima zi.

Sunt cel mai prost bărbat, n-am înșelat-o pe nevastă niciodată!

Tentații am avut, dar am pus frână de fiecare dată. Câteodată, îmi pare rău, dar acum e prea târziu să mai încerc. Mama copiilor mei este o sfântă. Ea s-a ocupat de educația copiilor, fiind cadru didactic’.


Dumitru Dragomir și soția sau au doi copii

Vica și Dumitru Dragomir au fost binecuvântați cu doi băieți, Manuel, care și-a pierdut viața în urmă cu 34 de ani, și Bogdan, care le-a umplut viața cu cei doi copii pe care îi are cu soția lui, Delia.

‘Soţia mea este un exemplu pentru toate doamnele şi domnişoarele. Avem 52 de ani de căsnicie şi dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să aleg o femeie, aşa alege-o numai pe ea. De 52 de ori dacă m-aş însura, nu aş alege pe alta şi nu aş găsi pe nimeni să mă înţeleagă. Soţia m-a făcut om, mi-a făcut toate poftele toată viaţa, de-aia o iubesc ca pe Dumnezeu.


Eu sunt un vulcan, ea e la fel, dar ştie să mă stingă. Ne mai certăm şi noi, mă critică mereu acasă, dar nu mă supăr.  Din contră, seara o pup şi ne culcăm fericiţi. Secretul căsniciei este să nu te culci supărat! Eu o răsfăţ în toate felurile posibile, de la iubire până la tot felul de cadouri.

Pot să spun că soţia mea şi găteşte foarte bine. Toată mâncarea ei îmi place. Dacă aş spune că nu-mi place ceva, aş jigni-o’, a spus Dumitru Dragomir. 

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată:„Începe cu zâmbete…


Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui:„M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:„E prima după atât de mult timp

Vica și Dumitru Dragomir, doi bunici fericiți

Soții Dragomir au mai avut un băiat care a murit, în somn, la vârsta de 18 ani. Tragedia uriașă i-a afectat enorm, dar împreună au găsit puterea să meargă mai departe și acum se bucură de nepoții din partea fiului lor, Bogdan.


‘Mi-a luat Dumnezeu un băiat şi mi-a dat doi nepoţi. Unul face fotbal, altul face tenis. Eu acasă sunt numai cu glume, cu nepoţii în braţe. Ştiu sute de bancuri,  şi le pot spune până deseară, m-a ajutat Dumnezeu cu mintea. Acum alergăm după nepoţi. Mergem după ei, ba la fotbal, ba la tenis’, a declarat Mitică Dragomir, potrivit Click.ro.

Vica Dumitru este o persoană discretă și de foarte puține ori se afișează la brațul lui Mitică Dragomir. Este o fostă profesoară, iar de-a lungul anilor l-a sprijinit pe fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal din umbră.


Dumitru Dragomir: „Datorită soției și minții mele pot să urc și să cobor la orice nivel'

Fostul șef al Ligii și-a conturat și propriul portret: „În casă sunt o fire blândă, cuminte, afară sunt o fiară. Părinții neglijează copiii, am plecat needucat de acasă, dar datorită soției și minții mele pot să urc și să cobor la orice nivel’. Dragomir se recomandă ca un bărbat fără vicii.


„Nu beau, nu fumez. M-a prins mama la 10 ani fumând și m-a stins în bătaie, de atunci n-am mai pus țigară în gură. Apoi, la o pomană, mi-au dat copiii țuică la țară, la Bălcești, am băut, m-am îmbătat, am vomitat, iar de atunci n-am mai pus alcool în gură’, a mai povestit Dragomir.

Sursa foto: Hepta