Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

.

De 17 ani este soția unuia dintre cei mai cunoscuți bărbați din România și, cu toate astea, Monica a reușit să rămână o prezență foarte discretă și să protejeze intimiatatea familiei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine nu-l cunoaște pe Daniel Buzdugan? I-ați recunoaște vocea dintr-un milion, nu-i așa? Este tatăl a doi copii, însă atât de discretă este soția sa, Monica, încât mulți s-au întrebat dacă mai sunt căsătoriți. Ei bine, da! Maria și Daniel Buzdugan sunt soț și soție de 17 ani, dar sunt împreună de 27 de ani.


De profesia medic stomatolog, Monica Buzdugan a evitat evenimentele mondene la care a mers Daniel în toți anii de când a devenit persoană publică.

„Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio. I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul’, spunea Buzdu într-un interviu.


Cu toate că s-a îndrăgostit la prima vedere, vedeta a cerut-o în căsătorie pe care care i-a adus pe lume doi copii zece ani mai târziu, pe Maria și pe Luca.

„Am cerut-o în Grădina Botanică din Iași. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003..


Și astfel au trecut 17 ani, cu bune și cu rele, cu doi copii frumoși, multe călătorii și, mai ales, dragoste, care în cazul lor nu a durat doar trei ani.

Chiar dacă un program extrem de încărcat, Buzdugan alocă o mare parte din timp familiei sale și nu o neglijează pentru nimic în lume. Acesta a mărturisit că activitățile preferate pe care le fac împreună sunt cântatul și cititul, dar și călătoriile și, cum era de așteptat, copiii îi împărtășesc iubirea pentru Grecia.