Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea. Primele imagini cu femeia care-i stă alături chef-ului de 32 de ani

.

Cine este soția lui Sorin Bontea, femeia care îi este alături juratului de la Chefi la cuțite de 32 de ani. Toată lumea este curioasă să știe cum arată soția celebrului chef, mai ales că Sorin Bontea păstrează discreția despre viața privată. Interesant este și modul în care Chef Bontea și-a cucerit soția, în 1989. Iată primele imagini cu cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Sorin Bontea este o doamnă discretă, căreia nu-i face mare plăcere să profite de pe urma imaginii bărbatului pe care îl iubește de 32 de ani. Și dacă juratul de la Chefi la cuțite este un personaj TV extrem de popular, doamna Bontea preferă să trăiască în discreție, departe de lumina rampei.


Atât de discretă este soția lui Sorin Bontea încât, printre singurele fotografii care au apărut în spațiul public cu ea și juratul de la Chefi la cuțite, este cea din ziua nunții, din 1994. Cei doi sunt căsătoriți de aproaoe 27 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian.

Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas!', își amintește Sorin Bontea de primul moment în care a văzut-o pe soția lui.


Citeste si: Cine
este soția lui Sorin Bontea. Câștigătorul de la Asia Express își ține
partenera departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt căsătoriți de
31 de ani

Citeste si: Ce fiică frumoasă are Sorin Bontea! La 16 ani, Miruna calcă pe urmele tatălui ei, fiind talentată în bucătărie: „Vreau să fie mândru de mine!’

Citeste si: Sorin Bontea, câștigătorul Asia Express, dezvăluie care este cel mai mare vis al său! „Eu i-am propus soției să…'

Chef Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui


Chef Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o cuceri pe femeia ce i-a furat inima acum 32 de ani.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte.


Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!’, a declarat Sorin Bontea pentru revista VIVA!

Sorin Bontea, declarație de dragoste pentru soția lui

Într-un interviu acordat VIVA!, Sorin Bontea i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției sale.


„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest.’, ne-a mai declarat Sorin Bontea despre soția lui.


Acasă la Sorin Bontea, soția lui este chef-ul

Dacă la restaurant sau la Chefi la cuțite, Sorin Bontea este cel care poartă șorțul, acasă, soția lui este chef-ul. Juratul spune că soția lui gătește foarte bine și orice ar prepara primește nota 10 din partea lui.

De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!„, a afirmat Sorin Bontea.

La întoarcerea de la Asia Express, după două luni petrecute departe de casă, Sorin Bontea își amintește că soția îl aștepta cu câteva feluri de mâncare pe care le-a devorat instant.


Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine.', spunea Bontea la vremea aceea.