Cine este și cum arată soția lui Andrea Bocelli, cu 25 de ani mai tânără. Veronica Berti e superbă!

.

Andrea Bocelli se mândrește cu o soție frumoasă, mai tânără cu 25 de ani, iar povestea lor de dragoste pare ruptă din basme. Veronica Berti a împlinit recent 37 de ani și este de o frumusețe răpitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andrea Bocelli și Veronica Berti sunt împreună de 19 ani, când tenorul tocmai divorțase de prima soție, Enrica Cenzatti cu care are doi copii: Amos Bocelli, în vârstă de 26 de ani și Matteo Bocelli, în vârstă de 23 de ani.


În 2002, Veronica și Andrea s-au întâlnit la aceeași petrecere. În timp ce se afla acolo, Andrea a cântat o arie pentru ea Veronica, iar tânăra care avea doar 18 ani atunci s-a îndrăgostit iremediabil de Andrea Bocelli.


Solistul tocmai divorțase și mărturisește că „a fost cel mai rapid început de relație pentru că ne-am mutat împreună în aceeași noapte, iar mariajul a început efectiv în clipa în care ne-am cunoscut .’ Potrivit lui Bocelli, diferența de varstă de 25 de ani a făcut lucrurile „mai ușoare, nu mai complicate’.

„Aceste diferențe sunt o tradiție în familia mea – și între mama și tata a existat una. În plus, eu sunt foarte religios, iar diferențele de vârstă sunt des întâlnite în căsătoriile biblice ‘, a spus el.


Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales Reacția afaceristului

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Aida Economu din Profu a fost căsătorită și a divorțat. Ce spune despre un nou mariaj: „Am văzut vreo două rochii care m-ar convinge/ EXCLUSIV


Citește și: Cum să vinzi și să cumperi în siguranță pe OLX, locul unde găsești imediat tot ce-ți trebuie.Campanie de Informare (P)

Andrea Bocelli si Veronica s-au căsătorit oficial în 2014 , la Sanctuarul Madonna di Montenero din Toscana, Italia, în aceeași zi în care fetița lor, Virginia, a împlinit doi ani. Chiar dacă mulți nu le-au dat sorți de izbândă la început, căsnicia lor a fost una solidă, care rezistă și astăzi.


Cum și-a sărbătorit Andrea Bocelli soția, pe 18 februarie

Tenorul spune că lipiciul care îi ține împreună a fost întotdeauna muzica. Astfel, pe 18 februarie, când Veronica Berti a împlinit 37 de ani, Andrea Bocelli și-a sărbătorit soția într-un mod adorabil. I-a pregătit o cină festivă, alături de familie și prieteni, și i-a cântat toată noaptea la pian.

Drept dovadă stau imaginile care au fost postate pe contului lui de pe Instagram, alături de un mesaj pentru frumoasa sa soție: „18.02 La multi ani, Veronica Berti’, a scris artistul.