Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină. Actrița s-a măritat la 21 de ani

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină s-a măritat la 21 prima dată și multă lume s-a întrebat cine este și cum arată primul soț al actriței. Cunoscut publicului este doar Alexandru Papadopol, de care Ioana a divorțat în vara anului trecut și asta pentru că primul soț al actriței a preferat o viață discretă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină era foarte tânără când a acceptat prima cerere în căsătorie și poate de aceea mariajul său nu a durat foarte mult. Chiar dacă este și el actor și a apărut în câteva producții TV, primul soț al Ioanei Ginghină a rămas într-un con de umbră și nu s-a bucurat de aceeași popularitate ca fosta sa soție. Mai cunoscut a fost pentru faptul că a fost asistentul lui Pepe la mai multe emisiuni de televiziune.

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit', ne declara Ioana Ginghină, după divorțul de Alexandru Papadopol.

Prima „grabă” despe care vorbește Ioana Ginghină se numește Daniel Tudorică și actrița avea doar 21 de ani, iar el 26 atunci când s-au căsătorit. În 2004, după 6 ani de căsătorie, cei doi și-au spus adio. Se pare că motivul divorțului a fost refuzul Ioanei de a avea copii. După divorț, Daniel Tudorică a rupt orice legătură cu Ioana și nici măcar nu s-au mai salutat în tot timpul care a curs până la divorțul de Papadopol. Conform unor surse Libertatea, Daniel ar fi căutat-o când a aflat că este singură și i-a făcut declarații de dragoste, dar Ioana nu i-a răspuns la avansuri.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim!.

1075554-276232622516713-353615692-o1075554-276232622516713-353615692-o

Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici', ne-a mai spus actrița.

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Cine este primul soț al Ioanei Ginghină

Daniel Tudorică, primul soț al Ioanei Ginghină, are 47 de ani și s-a născut în Băilești, județul Dolj. A absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV.

Citește și: Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: „Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă”

După divorțul de Ioana Ginghină, Daniel Tudorică s-a însurat cu Mirela, care este profesor de Arta actorului la Compania de Teatru pentru Copii și Adolescenți. Acolo, ea colaborează chiar cu soţul ei, care face parte şi din trupa de actori a Teatrului Ion Creangă.

Daniel Tudorică şi soţia sa au împreună o fiică, Daria, care este foarte talentată la pian, ea câştigând mai multe concursuri de profil. Familia lui Daniel Tudorică este foarte credincioasă, dovadă o fotografie realizată în această vară, făcută în curtea unei mânăstiri, împreună cu stareţul lăcaşului de cult.

Citeste si: Ioana Ginghină, pregătită de nuntă la fix un an de la divorț: „Ne-am mutat împreună!”. Relația cu fostul soț este una surprinzătoare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton