Cine este și cum arată iubitul fiicei lui Liviu Vârciu. Au o relație de 3 ani: „Este o poveste foarte lungă, dar...”

.

Cine este și cum arată iubitul fiicei lui Liviu Vârciu. Carmina, fiica prezentatorului din căsnicia cu Amy Teiceanu, a devenit studentă și s-a mutat la București, în apartamentul cumpărat de tatăl ei. Într-un interviu recent, tânăra de 20 de ani a mărturisit că este implicată într-o relație și a făcut primele declarații despre partenerul ei. Cei doi se cunosc de mai bine de 8 ani și formează un cuplu de 3 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Până în prezent, fiica lui Liviu Vârciu a locuit în Arad, alături de mama sa. Pentru că a început Facultatea de Jurnalism, Carmina s-a mutat la București și locuiește într-un apartament cumpărat de prezentatorul de televiziune. Recent, pe contul său de Instagram, aceasta a postat un scurt videoclip cu iubitul ei. Aceasta a susținut că și-a dorit să-și țină relația departe de ochii tuturor, adăugând că va explica motivul într-un vlog viitor.

Cine este și cum arată iubitul fiicei lui Liviu Vârciu. Carmina a explicat că îl cunoaște pe iubitul ei de când avea vârsta de 12 ani, însă relația a fost oficializată în urmă cu 3 ani. Cei doi sunt fericiți împreună, însă preferă să nu-și afișeze dragostea în mediul online.


Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Ce sfaturi a primit Carmina de la tatăl ei:„Mi-a zis că trebuie să…’

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Liviu Vârciu i l-a cumpărat fiicei sale:„Am mutat copilul’. Prezentatorul TV a făcut credit la bancă

Citește și: Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani:'Dacă ești cu ea la masă zici că are 35

Citește și: Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie. Cum a surprins-o Alex Dobrescu:„De dimineață a venit și…’


Cine este și cum arată iubitul fiicei lui Liviu Vârciu

Carmina Vârciu are iubit de trei ani, însă cei doi se cunosc de aproximativ opt ani. Fiica prezentatorului a mărturisit că își dorește ca discreție îi ceea ce privește partea sentimentală, fiind de părere că așa este cel mai „sănătos’ pentru un cuplu.

„Am încercat cât am putut să țin această parte a vieții mele privată, având în vedere că în propria mea opinie, așa e cel mai sănătos și asta am să încerc să fac în continuare. Este o poveste foarte lungă, dar și foarte frumoasă. Ne cunoaștem de 8 ani, și ne-am regăsit de 3′, a explicat fiica lui Liviu Vârciu, potrivit spynews.ro.


Aceasta a adăugat că nu ține cont de părerile celorlalți și că este împlinită pe toate planurile: „Sunt fericită, pentru că am norocul să fiu înconjurată de cei mai frumoși oameni și să fiu binecuvântată în ceea ce privește relația cu mama. Suntem foarte bine, fericiți. Mie nu mi-a păsat și nici nu o sa îmi pese niciodată părerile lumii’.


Carmina a postat un videoclip cu iubitul ei

La începutul lunii octombrie, Carmina Vârciu l-a arătat urmăritorilor pe iubitul ei. Aceasta s-a străduit să-și țină relația secretă, însă despre acest lucru va vorbi într-un videoclip ce va fi postat pe canalul de Youtube al prezentatorului.

Astfel, Carmina, iubitul ei și Liviu Vârciu vor apărea împreună într-un videoclip, acolo unde tânăra va vorbi despre relația sa și le va face cunoștință fanilor cu cel cu care are o relație de trei ani.


„Am stat la iubitul meu pentru că da, am iubit de foarte mult timp și nimeni nu știa asta, pentru că am vrut să păstrez secret, dar nu mai are niciun sens acum și o să și vedeți de ce, cel mai probabil la tata în vlog, a precizat fiica lui Liviu Vârciu în mediul online.

Sursa foto: Instagram